Допълваща храна

Sticks Monge Gift Puppy&Junior свинско с мляко и нуклеотиди

Състав

Свинско с мляко

Големина

Всички породи

Възраст

От 0 до 12 месеца

Нужда

Допълваща храна

Стикове с натурално месо за подрастващи кученца -лакомство със свинско и нуклеотиди.

Лакомства за подрастващи кученца, стикове богати на свинско с мляко и нуклеотиди.

 Основна съставка прясно месо >78%.

Допълваща храна за подрастващи кученца.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашето кученце, благодарение на добавката на мляко богато на минерали за растеж и ниското съдържание на мазнини за поддържане на идеално телесно тегло.
  • Продукт, формулиран без зърнени храни и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включването на функционални съставки, като нуклеотиди за подкрепа на имунитета, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата.
  • Стикове за подрастващи кученца. Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 50kcal/стик

Състав: прясна риба (64,6%), прясно свинско (14%), хидролизиран рибен протеин (сьомга), краве мляко на прах (4%), продукти от дрожди (3%, от които нуклеотиди 0,12%), целулоза на прах, сушена риба (сьомга и пъстърва), минерали.

Аналитични съставки: суров протеин: 39%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 17,5%, сурова пепел: 7,5%, влага: 20%, метаболитна енергия: 3308ккал/кг.

Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за кученце на 6 месеца и тегло 12кг – до 2бр дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

Опаковка: 45гр.

    Контактна форма