устна хигиена

Sticks Monge Gift Dental лакомства за котки

Състав

Заешко със салвия

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

Меки стикчета с натурално месо – лакомство за дентална грижа за котки.

Меки стикчета от натурално месо, богати на прясно заешко със салвия за дентална грижа.

Основна съставка прясно месо >80%.

Допълваща храна за котки в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашата котка, благодарение на натриевия триполифосфат за поддържане на зъбната хигиена и ниското съдържание на мазнини* за поддържане на идеално телесно тегло.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с таурин за поддържане на зрителната острота и правилната сърдечна функция и с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включването на растителни съставки, като градински чай за дентална грижа, е резултат от изследванията направени в Италия, в подкрепа на качеството на живот на нашата котка.
  • Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • Само 17 kcal/стик

Състав: прясна риба (66,5%), прясно заешко (14%), сушена риба (пъстърва и сьомга), хидролизиран рибен протеин (сьомга), целулоза на прах, продукти от дрожди, натриев хлорид,  продукти от преработката на билки (салвия – Salvia Officialis L. 0.5%).

 

Аналитични съставки: суров протеин: 40%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 17,5%, сурова пепел: 8%, влага: 20%, метаболитна енергия: 3290ккал/кг.

 

Добавки: Хранителни добавки/кг: витаним А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за котка в зряла възраст с тегло 4кг–до 1 стикче дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 

Опаковка: 3 стикчета, 15гр.

    Контактна форма