Космени топки

Sticks Monge Gift Cats Hairball

Състав

Сьомга и артишок

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Космени топки

Меки стикчета с натурално месо – лакомство за котки срещу образуването на космени топки.

Меки стикчета от натурално месо, богати на прясна сьомга и артишок срещу космени топки.

Основна съставка прясно месо >80%.

Допълваща храна за котки в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашата котка, благодарение на целулозата за улесняване на естественото елиминиране на космените топки и ниското съдържание на мазнини* за поддържане на идеално телесно тегло.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с таурин за поддържане на зрителната острота и правилната сърдечна функция и с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включването на растителни съставки, като листа от артишок, източник на неразтворими влакнини в помощ на чревната проводимост, е резултат от изследванията направени в Италия, в подкрепа на качеството на живот на нашата котка.
  • Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • Само 17 kcal/стик

Състав: прясна риба 80,5% (сьомга 35%), сушена риба (сьомга и пъстърва), хидролизиран рибен протеин (сьомга), целулоза на прах (2,5%), продукти от дрожди, минерали,  продукти от преработката на билки (листа артишок – Cynaracardunculus var. scolymus 0.5%).

 

Аналитични съставки: суров протеин: 40%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 17,5%, сурова пепел: 8%, влага: 20%, метаболитна енергия: 3290ккал/кг.

 

Добавки: Хранителни добавки/кг: витаним А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за котка в зряла възраст с тегло 4кг–до 1 стикче дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 

Опаковка: 3 стикчета, 15гр.

    Контактна форма