Пауч за Померан

Royal Canin Pomeran pouch

Състав

Специален пауч

Големина

Померан

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна мокра храна за кучета- специално за кучета в зряла и напреднала възраст от порода Померан – над 8 месеца (пастет)

ROYAL CANIN® Pomeranian Adult пастет е формула, специално разработена за померани в зряла възраст. Тя включва адаптирано съдържание на минерали и други специфични хранителни вещества, които подпомагат здравето на костите, ставите, хрущялите и сухожилията на вашето куче.

Тази формула също помага за поддържането на естествената защитна функция на кожата на вашето куче и за подхранването на красивата козина на помераните.

ROYAL CANIN® Pomeranian Adult пастет съдържа високосмилаеми, висококачествени протеини и балансирана смес от фибри за подпомагане на здравословното храносмилане.

За да се хареса на апетита на всяко куче, ROYAL CANIN® Pomeranian Adult се предлага и като суха храна с хрупкави гранули, които са специално изработени, за да отговарят на размера и формата на челюстта на помераните.

Ако храните кучето си смесено, т.е. както с мокра, така и със суха храна, не забравяйте да проверите ръководствата за хранене на опаковката, за да се уверите, че предоставяте точното количество от всяка храна.

ПОДПОМАГАНЕ НА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ

Допринася за поддържане на здрави кости и стави на померана с адаптирано съдържание на минерални. Обогатена с EPA и DHA.

ПАСТЕТ С АДАПТИРАНА ТЕКСТУРА

Гладка текстура, която помага за стимулиране на капризния апетит на помераните.

ЗДРАВА КОЖА И КОЗИНА

Помага за поддържане здравето на кожата и подхранва козината с адаптирани нива на EPA & DHA и омега-6 мастни киселини.

ХРАНОСМИЛАТЕЛНО ЗДРАВЕ

Помага за поддържане на здравословно преминаване на храната и оптимално качество на изпражненията с висококачествени протеини и балансирано съдържание на диетични фибри.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари, мекотели и ракообразни.

ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: D3: 180IU, Желязо (3b103): 3мг, Йод (3b202): 0,2мг, Мед (3b405, 3b406): 1,5мг, Манган (3b502, 3b503, 3b504): 0,9мг, Цинк (3b603, 3b605, 3b606): 9мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 2г.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеини: 8,5% – Сурови мазнини: 5,5% – Сурова пепел: 1,9% – Сурови влакнини: 1,0% – Влага: 79,0% – На кг: EPA/DHA: 1,2г, Омега-6 мастни киселини: 13,0г.

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока смилаемост.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеини: 8,5% – Сурови мазнини: 5,5% – Сурова пепел: 1,9% – Сурови влакнини: 1,0% – Влага: 79,0% – На кг: EPA/DHA: 1,2г, Омега-6 мастни киселини: 13,0г.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи