Кучеландия

Royal Canin Mini Sterilised Adult Суха храна за кучета 1kg, 3kg, 8kg

От: 15,40 лв.

Royal Canin Mini Steriliesed е суха храна за възрастни кучета е специално произведена за мини породи кучета, които са били кастрирани.

Код: Няма Категория: Етикет:

Royal Canin Mini Steriliesed суха храна за възрастни кучета е специално произведена за мини породи кучета, които са били кастрирани.

Ключови характеристики на Royal Canin Mini Sterilised Adult:

  • Поддържа идеално тегло на вашето кастрирано куче.
  • Комбинация от високо съдържание на протеини до 30% и умерен прием на мазнини до 13%, което помага за поддържане на идеално тегло.
  • Продуктът е създаден за малки кастрирани кучета,  като хранителният профил е обогатен с L-карнитин и включва смес от фибри, така че кучето ви да се чувства сито, като същевременно намалява приема на калории.
  • Специално разработена за Мини породи до 10 кг при тегло на възрастно куче.
  • Доказани резултати с -14% калории в сравнение с поддържащ продукт.
  • Поддържането на идеално състояние на тялото с резултат 4 или 5/9 от таблицата с резултати за състоянието на тялото. Допринася за добро здраве, повече жизненост и по-добро цялостно качество на живот. След кастрация може да забележите промяна в кучето си, като повишен апетит и намалени енергийни нужди, което излага кучето ви на риск от наддаване на тегло.

Пълноценното и съобразено хранене на ROYAL CANIN® Sterilized Mini помага на кастрираните кучета да поддържат идеално телесно тегло и здравее. Този продукт осигурява балансирана формула от протеини и мазнини, които помагат за ограничаване на приема на калории. Съдържа оптимална комбинация от фибри, заедно със специално формулиран гранулат с ниска плътност, които помагат на вашето куче да се чувства сито и жизнено. ROYAL CANIN® Sterilized Mini е специално формулирана така, че да съдържа 14% по-ниско съдържание на калории в сравнение с поддържаща диета за възрастни кучета.

ROYAL CANIN® Sterilized се предлага под формата на суха храна с формата на питки. С тази храна сигурявате пълноценно и балансирано хранене при еднообразен или комбиниран режим на хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящ за:

За малки кастрирани възрастни кучета с тегло между 4 кг и 10 кг, за поддържане на идеално тегло. От 10 месечна възраст.

Състав на Royal Canin Mini Sterilised Adult:

Състав:

Царевица, дехидратиран птичи протеин, пшеница, хидролизирани животински протеини, царевичен глутен, растителни фибри, изолат на растителен протеин*, животински мазнини, пулп от цвекло, дрожди и части от тях, рибено масло, соево масло, люспи и семена от псилиум, фруктоолигозахариди , минерали, масло от пореч, екстракт от невен

Винаги осигурявайте прясна вода по време на хранене.

*L.I.P.:

протеин, избран за много високата му асимилация.

Аналитични съставки:

Протеин 30%, Сурови масла и мазнини 13%, Сурови фибри 6,6%, Сурова пепел 5,4%

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече