Кучеландия

Royal Canin Medium Light Weight Care Суха храна за кучета 12кг

132,20 лв.

Royal Canin Medium Light Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от средна порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 10-месеца.

Код: 305340 Категория: Етикет:

Royal Canin Medium Light Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от средна порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 10-месеца.

Ключови предимства на Royal Canin Medium Light Weight Care:

  • Ограничава наддаването на тегло.
  • Високото съдържание на протеин (27%) помага за поддържане на мускулната маса, а ниското съдържание на мазнини (11%) помага за ограничаване на наддаването на килограми и поддържа идеално тегло.
  • Оптималната комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства сито, докато омега-3 мастните киселини помагат за поддържане на здравето на ставите му.
  • Пълноценно и балансирано хранене за задоволяване на апетита, поддържане на идеално телесно тегло и поддържане на здрави стави.
  • Доказани резултати с -21% мазнини в сравнение със сходни продукти.
  • Ограничава наддаването на тегло.
    Знаете ли, че над 50% от домашно отглежданите кучета с наднормено тегло! Дори малки количества наднормено тегло могат да започнат да се отразяват на тяхното здраве и благополучие. ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium е храна за кучета специално създадена за кучета, предразположени към наддаване на тегло.

Целта на храната е да се постигне и поддържа идеално телесно тегло с балансирана формула от протеини и мазнини. Формула с високо съдържание на протеини (27%) и ниско съдържание на мазнини (11%) помага за поддържане на мускулната маса и ограничаване на наддаването на тегло. Пълна и балансирана формула с оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства силно и задоволено.

Омега 3 мастните киселини помагат за поддържане на здрави стави. ROYAL CANIN® Light Weight Care се предлага под формата на суха и мокра храна за кучета. Продуктът е подходящ за осигуряване на пълноценно и балансирано хранене при индивидуално или комбинирано хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящо за: За средни породи кучета от 11 кг до 25 кг с тенденция към напълняване. От 10+ месеца.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

кучето ми харесва друг човек
Защо кучето ми харесва друг човек, повече от мен?

Когато мислим за взаимоотношенията между хората и кучетата, ние знаем, че те са най-добрият ни приятел. Това е разумно като се имат предвид отношенията, които виждаме с нашите приятели и […]

Вижте повече
Как спят кучетата следкато са яли мокра храна за кучета
Как спят кучетата?

Независимо дали ни харесва или не, кучетата няма да спазват същия график за сън, какъвто имат стопаните им. Въпреки че това може да бъде супер дразнещо, ако вдигат шум, докато […]

Вижте повече
кучетата мразят някои човешки навици. наградете ги с храна
Неща които правим, а кучетата мразят.

Както при всички взаимоотношения, дори кучетата и хората често могат да имат недоразумения, но някои от тях остават незабелязани. За да избегнете тези проблеми с вашия верен приятел, ще трябва […]

Вижте повече