Кучеландия

Royal Canin Maxi Light Weight Care Суха храна за кучета 3кг, 10кг

От: 40,25 лв.

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Код: Няма Категория: Етикет:

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода. Той подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Ключови предимства на Royal Canin Maxi Light Weight Care:

  • Ограничава наддаването на тегло.
  • Високото съдържание на протеин (27%) помага за поддържане на мускулната маса, а ниското съдържание на мазнини (11%) помага за ограничаване на наддаването на килограми и поддържа идеално тегло.
  • Оптималната комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства сито, докато омега-3 мастните киселини помагат за поддържане на здравето на ставите му.
  • Пълноценно и балансирано хранене за задоволяване на апетита, поддържане на идеално телесно тегло и поддържане на здрави стави.
  • Доказани резултати с -21% мазнини в сравнение със сходни продукти.
  • Ограничава наддаването на тегло.
    Знаете ли, че над 50% от домашно отглежданите кучета с наднормено тегло! Дори малки количества наднормено тегло могат да започнат да се отразяват на тяхното здраве и благополучие. ROYAL CANIN® Maxi Weight Care е храна за кучета специално създадена за кучета, предразположени към наддаване на тегло. Целта на храната е да се постигне и поддържа идеално телесно тегло с балансирана формула от протеини и мазнини.

Формула с високо съдържание на протеини (27%) и ниско съдържание на мазнини (11%) помага за поддържане на мускулната маса и ограничаване на наддаването на тегло. Пълна и балансирана формула с оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства силно и задоволено. Омега 3 мастните киселини помагат за поддържане на здрави стави.

ROYAL CANIN® Light Weight Care се предлага под формата на суха и мокра храна за кучета. Продуктът е подходящ за осигуряване на пълноценно и балансирано хранене за индивидуално или комбинирано хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящо за: За средни породи кучета от 26 кг до 44 кг с тенденция към напълняване. От 15+ месеца.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

отглеждането на кучета
Повече за отглеждането на кучета

Почти всички сме си мечтали за обичливо и мило кученце, което да ни посреща развълнувано на вратата. Лесно учещо се на команди другарче, което да ни се радва по всяко […]

Вижте повече
Митове за кучешката храна
Митове за кучешката храна и верни ли са те?

Интернет изобилства от информация относно кучешката храна и начините да храним домашните си любимци. Масово тази информация е свързана с митове за кучешката храна. За съжаление, има прекалено много дезинформация […]

Вижте повече
най-скъпите породи кучета
Кои са най-скъпите породи кучета?

Независимо от породата кучетата са разход, който ние трябва да предвидим. Разбира се, има специфични видове любимци, които изискват по-специални грижи и съответно по-голяма част от месечния бюджет. Няколко фактора […]

Вижте повече