Кучеландия

Royal Canin Maxi Light Weight Care Суха храна за кучета 3кг, 10кг

От: 40,25 лв.

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Код: Няма Категория: Етикет:

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода. Той подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Ключови предимства на Royal Canin Maxi Light Weight Care:

  • Ограничава наддаването на тегло.
  • Високото съдържание на протеин (27%) помага за поддържане на мускулната маса, а ниското съдържание на мазнини (11%) помага за ограничаване на наддаването на килограми и поддържа идеално тегло.
  • Оптималната комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства сито, докато омега-3 мастните киселини помагат за поддържане на здравето на ставите му.
  • Пълноценно и балансирано хранене за задоволяване на апетита, поддържане на идеално телесно тегло и поддържане на здрави стави.
  • Доказани резултати с -21% мазнини в сравнение със сходни продукти.
  • Ограничава наддаването на тегло.
    Знаете ли, че над 50% от домашно отглежданите кучета с наднормено тегло! Дори малки количества наднормено тегло могат да започнат да се отразяват на тяхното здраве и благополучие. ROYAL CANIN® Maxi Weight Care е храна за кучета специално създадена за кучета, предразположени към наддаване на тегло. Целта на храната е да се постигне и поддържа идеално телесно тегло с балансирана формула от протеини и мазнини.

Формула с високо съдържание на протеини (27%) и ниско съдържание на мазнини (11%) помага за поддържане на мускулната маса и ограничаване на наддаването на тегло. Пълна и балансирана формула с оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства силно и задоволено. Омега 3 мастните киселини помагат за поддържане на здрави стави.

ROYAL CANIN® Light Weight Care се предлага под формата на суха и мокра храна за кучета. Продуктът е подходящ за осигуряване на пълноценно и балансирано хранене за индивидуално или комбинирано хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящо за: За средни породи кучета от 26 кг до 44 кг с тенденция към напълняване. От 15+ месеца.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече