Грижа за кожата

Royal Canin Maxi Dermacomfort

Състав

Специални гранули

Големина

Големи породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

При сърбеж

Пълноценна храна за кучета – За възрастни и кучета в зряла възраст от големи породи (от 26 до 44 кг) – Над 15-месечна възраст – Кучета предразположени към кожни раздразнения и сърбеж.

Предимства:

  • Доказани резултати

Здрава кожа – 91 % доволни собственици след 2 месеца* *Вътрешно изследване на Royal Canin Maxi Dermacomfort .

  • Формула с намален риск от алергичен отговор

Хранително формулирана с Омега-3 и Омега- 6 мастни киселини, включително гама- линоленова ксиелина, ЕПА и ДХА, за да подпомогне поддръжката и подхранването на кожата му. Създадена е да се грижи за кожата на вашето куче и да му помогне да поддържа пълноценна и здрава козина. *Royal Canin internal study

  • Как може да помогнете на своето куче?

Можете да помогнете да защитите кожата на вашето куче като поддържате леглото му и любимите места за почивка чисти. Това помага за премахване на прах и пърхот, и местата за размножаване на паразити, предизвикващи сърбеж. Ако имате въпроси или притеснения относно здравето на вашето куче, свържете се с вашия ветеринарен лекар.

Описание:

Кожното раздразнение е първата причина кучеата да бъдат заведени при ветеринарен лекар. Може да се грижите за вашето куче като го храните с висококачествени хранителни вещества, които са специално подбрани за грижа и успокояване на чувствителната кожа. Кожните чувствителности често водят до силен сърбеж, което може допълнително да увреди кожата на вашето куче и да предизвика инфекция.

ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi е адаптирана с активни хранителни вещества за подпомагане здравето на вашето куче. Обогатена с омега-3 и омега- 6 мастни киселини, тази храна помага за успокояване на кожата като я прави по-малко чувствителна към дразнителите от околната среда на вашето куче. Какво още? Тези хранителни вещества може да помогнат на вашето куче да поддържа в добро здраве козината си.

Подходяща за кучета с тегло в зряла възраст от 26 до 44 кг, ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi съдржа специално адаптирани гранули, които отговарят на размера на челюстта на вашето куче. Взимаме под внимание протеините, поради което използваме само най- високо качество и адаптираме вида протеини да отговарят на точните нужди на вашето куче.

Нашата Dermacomfort хранителна програма има два компонента: хрупкави гранули и вкусен пастет в пауч – и двете се допълват перфектно. А защо да не пробвате вкусен пастет като допълнение към гранулите? 91% от собствениците на домашни любимци са доволни от този продукт след само 2 месеца постоянно изполване. Това означава, че резултатите на ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi са с доказан успех.

Състав на Royal Canin Maxi Dermacomfort: 

Състав:

пшеница, изолат от растителен протеин*, ориз, животински мазнини, царевичен глутен, царевица, белен овес, минерали, хидролизирани животински протеини, соево масло, пулп от цвекло, рибено масло, ленено семе, фрукто-олигозахариди, масло от пореч, екстракт от невен (източник на лутеин).

Добавки (за кг):

Витамин A: 29500IU, Витамин D3: 800IU, E1 (Желязо): 73мг, E2 (Йод): 6,1мг, E4 (Мед): 15мг, E5 (Манган): 75мг, E6 (Цинк): 148мг, E8 (Селен): 0,19мг – Консерванти – Антиоксиданти.

Аналитичен състав:

Протеин: 25.0% – Сурови мазнини: 17.0% – Сурова пепел: 5.9% – Сурови влакнини: 1.6%. За кг: Омега 6 мастни киселини: 36.0 г включително гама-линоленова ксиелина: 0.3 г – Омега 3 мастни киселини: 11.4 г включително ЕПА/ДХА: 4.0 г.

За партидния номер, регистрационния номер на фабриката и срока на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

*L.I.P.:

протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене:
Тегло на кучетоНа закрито – ниско ниво на активностНормално ниво на активностВисоко ниво на активност
ГрамаЧашиГрамаЧашиГрамаЧаши
26 кг276 гр2+6/8319 гр3+1/8363 гр3+5/8
32 кг322 гр3+2/8373 гр3+6/8424 гр4+2/8
38 кг366 гр3+5/8424 гр4+2/8482 гр4+6/8
44 кг409 гр4473 гр4+6/8538 гр5+3/8

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи