Кучеландия

Royal Canin Labrador Retriever Puppy Суха храна за кучета 3кг, 12кг

От: 39,10 лв.

Пълноценна храна за кучета – Специално за кученца от породата лабрадор ритривър – До 15 -месечна възраст.

Изчистване
Код: 115980 | 114240 Категория: Етикет:

Предимства:

  • Подпомага имунната система

Растежът е важен етап от живота на кучето: това е време на големи промени, открития и нови предизвикателства. По време на този ключов период, имунната система на кученцето се развива постепенно. Royal Canin Labrador Retriever Puppy подпомага естествените защитни сили на кученцето благодарение на антиоксидантния комплекс, включително витамин Е.

  • Здравословен растеж и тегло:

Допринася за здравословното развитие и растеж на костната структура и хармоничното развитие на теглото. Благодарение на адаптирания прием на енергия, протеин, калций и фосфор за кученцето от породата лабрадор ретривър.

  • Здрава храносмилателна система

Комбинацията от хранителни вещества с високо съдържание на високоусвоим протеин (L.I.P.*) и пребиотици (ФОЗ) помага за поддържането на здрава храносмилателна система и балансирана чревна флора, което допринася за добро качество на изпражненията. *Протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост

  • Специална гранула

Формата, размера и текстурата на гранулата са адаптирани за кученцето от породата лабрадор ретривър.

Описание:

Подходяща за кученца до 15-месечна възраст, ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy е специалнo формулирана и съобразена с хранителните нужди на подрастващото кученце от породата лабрадор ретривър. Имунната система на малкото кученце от породата лабрадор ретривър се развива постепенно, формулата  ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy помага за поддържане на естествените защитни сили на кученцето, по време на този важен период, благодарение на антиоксидантния комплекс, включващ и витамин Е. Благодарение на адаптираното съдържание на енергия, протеини, калций и фосфор, ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy допринася за правилното развитие на костната структура на подрастващото кученце. Храната също помага и за контролиране хармоничното наддаване на тегло, което благоприятства поддържането на идеално телесно тегло при подрастващите кученца.

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy съдържа комбинация от хранителни вещества с висококачествени протеини (L.I.P*) и пребиотици (фрукто- олигозахариди) за подпомагане на храносмилателното здраве и баланса на чревния микробиом. Какво още? Храната помага и за добро качество на изпражненията. Гранулата на ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy е адаптирана и специално разработена за кученца порода лабрадор ретривър. Формата и размерът на гранулата улесняват кученцето при поемане на храната и нейното сдъвкване, докато консистенцията ѝ стимулира вкусовите качества.

Състав на Royal Canin Labrador Retriever Puppy:

Състав:

дехидратиран птичи протеини, царевица, изолат от растителен протеин*, ориз, царевично брашно, животински мазнини, царевичен глутен, хидролизирани животински протеини, пшенично брашно,  пулп от цвекло, рибено масло, минерали, растителни влакнини, соево масло, фрукто-олигозахариди (0,34%), люспи и семена от псилиум, хидролизирана мая (източник на мано-олигозахариди), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), масло от пореч, екстракт от невен (източник на лутеин), екстракт от мая ( източник на бета-глюкани), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин сулфат).

Добавки (на кг):

Витамин A: 26500IU, Витамин D3: 800IU,  Витамин Е: 490IU, E1 (Желязо): 56мг, E2 (Йод): 3,6мг, E4 (Мед): 6мг, E5 (Манган): 41мг, E6 (Цинк): 119мг, E8 (Селен): 0,17мг -Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен призход: 10г – Сензорни добавки: Екстракт от юка от Мохаве (Yucca schidigera на прах): 125мг- Консерванти – Антиоксиданти.

Аналитични съставки:

Протеин: 33% – Сурови мазнини: 14% – Сурова пепел: 6,9% – Сурови влакнини: 1,7%

*L.I.P.:

протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене:
Възраст (месеца)Тегло в зряла възраст = 26 кгТегло в зряла възраст = 32 кгТегло в зряла възраст = 40 кг
2 м214 гр (2 + 3/8 чаши)226 гр ( 2+ 4/8 чаши)241 гр (2 + 6/8 чаши)
3 м265 гр (3 чаши)285 гр (3 + 2/8 чаши)313 гр (3 + 4/8 чаши)
4 м287 гр (3 + 2/8 чаши)312 гр (3 + 4/8 чаши)344 гр (3 + 7/8 чаши)
6 м328 гр (3 + 6/8 чаши)382 гр (4 + 2/8 чаши)452 гр (5 + 1/8 чаши)
8 м303 гр (3 + 3/8 чаши)356 гр (4 чаши)425 гр (4 + 6/8 чаши)
10 м290 гр (3 + 2/8 чаши)341 гр ( 3 +7/8 чаши)417 гр (4 + 6/8 чаши)
12 м292 гр (3 + 2/8 чаши)342 гр (3 + 7/8 чаши)407 гр (4 + 5/8 чаши)
14 м289 гр (3 + 2/8 чаши)338 гр (3 + 6/8 чаши)400 гр (4 + 4/8 чаши)
16 мLabrador AdultLabrador AdultLabrador Adult

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

кучето ми харесва друг човек
Защо кучето ми харесва друг човек, повече от мен?

Когато мислим за взаимоотношенията между хората и кучетата, ние знаем, че те са най-добрият ни приятел. Това е разумно като се имат предвид отношенията, които виждаме с нашите приятели и […]

Вижте повече
Как спят кучетата следкато са яли мокра храна за кучета
Как спят кучетата?

Независимо дали ни харесва или не, кучетата няма да спазват същия график за сън, какъвто имат стопаните им. Въпреки че това може да бъде супер дразнещо, ако вдигат шум, докато […]

Вижте повече
кучетата мразят някои човешки навици. наградете ги с храна
Неща които правим, а кучетата мразят.

Както при всички взаимоотношения, дори кучетата и хората често могат да имат недоразумения, но някои от тях остават незабелязани. За да избегнете тези проблеми с вашия верен приятел, ще трябва […]

Вижте повече