Допълваща храна

Monge Gift Sensitive Diestion барчета с натурално месо

Състав

Агне с кестени

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Чувствителен стомах

Барчета от натурално месо за кучета с чувствителна храносмилателна система – с агнешко, кестени и инулин

Monge Gift Sensitive Diestion барчета от натурално месо, богати на прясно агнешко с кестени и инулин за кучета с чувствителна храносмилателна система.

Основна съставка прясно месо >84%.

Допълваща храна за кучета в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашето куче, благодарение на добавката на инулин за добро чревно здраве, неутрализиращи свободните радикали и витамини за ежедневна жизненост.
  • Продукт, формулиран без зърнени храни и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Включването на функционални съставки, като кестени със затягащо свойство, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата. Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 70kcal/барче

Състав на Monge Gift Sensitive Diestion барчета: прясно месо 89% (агнешко 14%), хидролизиран животински протеин (пилешки и свински), минерали, инулин, кестени на прах (0,1%).

Аналитични съставки: суров протеин: 34%, сурови влакнини: 1%, сурови мазнини: 28%, сурова пепел: 7%, влага: 27%, метаболитна енергия: 3675ккал/кг. Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за куче в зряла възраст и тегло 12кг –1бр дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

Опаковка: 2барчета, 40гр.

    Контактна форма