Кастрирани котки

Храна за кастрирани котки – Пауч Hill’s Science Plan Feline Young Adult Sterilized, със сьмга в грейви сос

Състав

Сьомга

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Пълноценна храна

Котешки паучове с риба – малки късчета в сос Грейви за млади кастрирани котки от 6 месеца до 6 години.

Hill’s Science Plan Feline Sterilised Cat Young Adult пауч със сьомга – малки късчета в сос Грейви за млади кастрирани котки от 6 мес. до 6 год.

Science Plan™ STERILISED Young Adult е пълноценна храна за кастрирани котки на възраст от 6 мес. до 6 год. Пауч хапки в сос със сьомга (4%).

Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца в сос в Hill’s Science Plan Sterilized Cat Young Adult със сьомга. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – уникална формула за контрол на теглото при кастрирани котки. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки.

 • С добавен L-карнитин, който клинично доказано помага на котките да останат активни и във форма.
 • Контролирани нива на минерали за здрава пикочна система.
 • Ниско съдържание на мазнини и високи нива L-лизин за поддържане на жизнеността.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

Препоръчва се за:

Кастрирани котки на възраст от 6 месеца до 6 години

Противопоказания:

Котенца < 6 месеца, бременни или кърмещи котки. По време на бременност или кърмене котките трябва да преминат на суха или мокра храна Hill’s Science Plan Kitten.

Допълнителна информация:

Храна с отличен вкус за дълъг и щастлив живот. Вие и Вашият любимец имате дълбока и специална връзка. Защото всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, и именно затова ние се стараем да ви дарим с повече такива мигове. Благодарение на висококачествените си съставки и подходящите хранителни вещества, Hill’s Science Plan дава на Вашата котка храната, от която се нуждае, за да бъде здрава и щастлива през целия си живот.

Нашата храна за котки се прави от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които изисквания надвишават стандартите на индустрията.

Други подходящи продукти

Серията Hill’s Science Plan включва различни сухи и мокри храни за специфичните нужди на Вашата котка, с разнообразни вкусове, които тя ще обикне.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ДНЕВНИ ДАЖБИ

 • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
 • За пръв път ползвате тази храна за котки? Направете плавен преход от старата към новата храна в период от 7 дни, като всеки ден увеличавате количеството на новата и намалявате количеството на старата храна.
 • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
 • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
 • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.

Смесено хранене, котка над 1 година             

Кастрирана котка от кастрация до 1 година
Телесно тегло (кг)Паучове 85 гр
23 3/4
35 1/4
46 1/2
57 2/3
68 3/4
7 +1 1/3 на кг

Смесено хранене, котка над 1 година             

Котка над 1 година 
Телесно тегло (кг)Паучове 85 грСуха храна гр
2115
3125
4140
5150
6160
7 +19 на кг

Котка над 1 година

Котка над 1 година
Телесно тегло (кг)Паучове 85 гр
22
32 2/3
43 1/4
53 3/4
64 1/3
7 +2/3 на кг

 

СЪСТАВ: Месо и животински деривати, риба и рибни деривати, деривати от растителен произход, яйца и яйчни деривати, зеленчуци, екстракти от растителен протеин, захари, зърнени храни, масла и мазнини, минерали.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин: 7,9%; Мазнини: 2,8%; Сурови фибри: 1,1%; Сурова пепел: 1,3%; Влага: 81,0%;  Калций: 0,20%; Фосфор: 0,15%; Натрий: 0,08%; Калий: 0,16%; Магнезий: 0,02%; ЗА КГ: Вит. A: 26074IU, Вит. D3: 227IU; Вит. E: 123мг; Вит. C: 19мг; Бета каротин: 0,22мг.

ДОБАВКИ ЗА КГ: 3b103(Желязо): 10,3мг; 3b202(Йод): 0,3мг; 3b405(Мед): 1,7мг; 3b502(Манган): 2,3мг; 3b603(Цинк): 26,5мг; оцветител: натурален карамел.

  Контактна форма

  Храна за кучета по породи