Консерви за кучета

Консерви за кучета Leo’s Puppy с пиле и пуйка

Състав

Пиле и пуйка

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна храна за подрастващи кученца. Консерва с хапки с пилешко и пуешко.

Leo’s Chunks with Chicken and Turkey– Puppy. Консерви за кучета Leo’s Puppy
Хапки с пилешко и пуешко – за подрастващи кученца.

Пълноценна мокра храна за подрастващи кученца, формулирана според възрастта и физиологичното състояние на животното. Консерви за кучета Leo’s Puppy е разработена, за да осигури специфично хранене с добавка на витамини A-D3-E. Приготвени на фурна хапки в вкусен сос, готови за консумация!

Хранителна информация

Състав: Месо и животински производни (пилешко 10% и пуешко 10%), зърнени храни, яйца и яйчни производни, производни от растителен произход, минерали.

Аналитичен състав: протеин 8%, влакнини 1%, мазнини 6%, пепел 3%, влага 80%.

Добавки: хранителни добавки /кг: Витамин А (ретинилацетат): 1200 МЕ, витамин D3: 160 МЕ, витамин Е: (ал-рак-алфа-токоферилацетат): 5 мг.

Инструкции за употреба: Дневната дажба за подрастващо кученце на възраст 5 месеца: 850 гр, може да се раздели на 3 хранения. Адаптирайте количеството според големината, активността и начина на живот на животното. Да се сервира при стайна температура. Уверете се, че винаги е налична прясна, чиста вода. Когато този продукт замества друг тип, препоръчително е да го въвеждате постепенно за период от поне 1 седмица. Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 2 дни. Не отваряйте, ако опаковката е издута. Храна за домашни любимци, не става за човешка консумация!

Консерва: 415 гр

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи