Филтър

Категория

Show value(s)

Марка

Show value(s)

Вкус

Show value(s)

Текстура на храната

Show value(s)

Порода

Възраст

Нужда

Show value(s)

Разфасовка

Show value(s)

Всички породи кучета

Показване на 1–12 от 158 резултата

Кучетата не случайно за наричани ,,най-добрия приятел на човека’’. Векове наред хората си съжителстват с тези прекрасни животни и успяват да създадат здрави приятелства и лоялни взаимоотношения. Грижите, които полагаме за кучетата са нищо в сравнение с любовта и предаността, която получаваме от четирикракото ни приятелче в замяна.

храна за всички породи

Всички породи кучета

Сигурни сме, че всеки от Вас си има любима порода куче и с най-голяма радост би го взел вкъщи. Но понякога породите, на които се надяваме, не са подходящи за отглеждане в определени условия и съжителството може да стане трудно и дори неприятно. Всяко животно е специфично и изисква определени грижи.

Ако нямате двор или обособено пространство, където кучето да тича на воля, трябва да се поинтересувате за породи, които могат да прекарват по-голяма част от времето си в апартамент. Обикновено по-големите породи кучето изискват повече пространство, докато малките и декоративни кучета нямат нужда от такова.

Колкото по-голямо е кучето, толкова повече енергия има нужда да изразходва. Това означава по-дълги разходки които да ангажират вниманието на опашаткото и да го изтощят.

Ако имате малки деца или планове за създаване на поколение през годините, трябва да имате предвид, че някои животни се разбират по-трудно с деца и трябва да сте постоянно нащрек. Всички породи кучета ще заобичат малкото детенце, но на някои им отнема повече време да свикнат с новопоявилия се член на семейството.

Как да изберем правилната за нас порода?

Съобразете се с нивата на енергичност на кучето ( особено ако сте по-възрастни или нямате възможност да се разхождате дълго всеки ден ). Някои подходящи породи са:

 • Бишон Фризе
 • Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
 • Френски булдог
 • Померан
 • Пудел

хранене при всички породи

Ако пък имате възможността да полагате грижи за куче, което изисква повече разходка, внимание и дресировка, то изборът на куче е огромен:

 • Голдън Ретривър
 • Лабрадор
 • Далматинец
 • Хъски
 • Немска овчарка

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

  Контактна форма

  Храна за кучета по породи