Филтър

Категория

Марка

Show value(s)

Вкус

Show value(s)

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Show value(s)

Средни породи кучета

Показване на 1–12 от 53 резултата

В тази статия ще Ви представим някои от най-често срещаните и търсени средни породи кучета, които могат да бъдат подходящи и за отглеждане в апартамент.

храна за средни породи кучета

Бигъл

Бигълът е прекрасен домашен любимец, който е изключително добър и любвеобилен. Разбира се чудесно с деца и може спокойно да живее в апартамент, ако му осигуряване достатъчно разходки през деня, които да изчерпват енергията му.

Пудел

Тези симпатични и пухкави кученца са не само красиви, но и изключително умни. Пуделите водят класациите сред най-интелигентните породи кучета и оправдават това звание. Разбират се чудесно с други кучета и нямат нужда от голямо пространство за отглеждане.

Кокер Шпаньол

Известни с прекрасния си външен вид и симпатичните си големи уши, тези кучета са подходящи за отглеждане във всякакви условия. Много игриви и добри, те са чудесен спътник и верен приятел. Поддържането на козината им е задължително, както и редовното почистване на ушите.

Булдог

Тази порода е особено мързелива и много подходяща за хора, които нямат възможност за дългите ежедневни разходки навън. Важно при тях е да се следи теглото им, защото са склонни към напълняване.

Корги

Не толкова срещани у нас, но изключително миловидни и симпатични кучета. Подходящи за отглеждане вкъщи и съжителство с деца. Макар и дребни по размер, тези домашни любимци имат доста силен, отличаващ се лай.

Хранене при средни породи кучета

Далматинец

Всички сме гледали прекрасната анимация ,,101 далматинци’’, която ни представя тези кучета в прекрасна светлина. И това не е далеч от истината. Много предани и интелигентни, те са чудесна компания. Могат да бъдат своенравни на моменти, заради това е важно да знаят, кой командва в къщата.

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Създадени още в далечните векове порода, тези кученца и до днес успяват да пленят сърцата на всички. Предпочитан домашен любимец за хора, които живеят в апартамент и искат тихо куче. Обичат да спят и да бъдат прегръщани и галени. Тази порода кучета са много интелигенти и подлежат на дресировка още от ранна възраст.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи