Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Royal Canin храна за кучета

Показване на 1–12 от 72 резултата

Здравословна храна Royal Canin за вашето куче.

Купувайки кучешка храна Royal Canin, вие гарантирате на вашето куче:

  • Отличен вкус.
  • Пълноценно и балансирано хранене.
  • Естествени източници на хранителни вещества.

Храна за кучета от марка Royal Canin

Предлага широка продуктова линия съобразена с различните породи кучета и техните специфични нужди. Пълноценната храна е от първостепенно значение за здравето на вашето куче. За това, избирайте само доказани марки кучешка храна, като Роял Канин. Съобразяването на хранителния режим на кучето с количеството храна, което поема на 1 хранене е от решаващо значение за поддържането на здравословна диета.

За кучета

Такива със специфични нужди или проблеми, от Royal Canin са разработили специализирани храни за кучета. Кагато кучето ви има нужда от определени хранителни вещества или страда от заболяване, не се колебайте да потърсите помощ от ветеринарен лекар. Голяма част от продуктите на марката се използват, само след предварително съгласуване с ветеринарен лекар.

Искате да научите повече за Royal Canin?

Прозводителят Royal Canin е известен с високото си качество и с използването на лесносмилаеми протеини. Също и с това, че предлага суха храна за животни с различни специални потребности и ръст. Тя също е съобразена със специфичните нужди на кучетата и котките.

Тези сухи и консервирани храни са направени от висококачествени съставки, като всяка храна е внимателно тествана, за да се гарантира вкуса и смилаемостта й.

Всички продукти от гамата Royal Canin се раззработват съвместно с ветеринари и животновъди, за да може да се гарантира, че специфичните нужди на Вашия домашен любимец са взети под внимание и са изпълнени.

Също така, трябва да знаете, че роял канин дозировката може да бъде открита под продукта в полето “Препоръки за хранене”, както и на опаковката му.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма