Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Purina храна за кучета

Показване на 1–12 от 50 резултата

Purina храна за кучета

Purina храна за кучета

Са с голямо разнообразие от разфасовки и вкусове. Видовете храна Purina за кучета се разгръщат в няколко продуктови линии:

 •  Pro Plan
 •  Natural Elements
 •  Frziskies
 •  One
 •  Felix
 •  Dentalife
 •  Adventuros
 •  Duo Delice
 •  Darling
 •  Dog Chow

Храна за кучета с марката Purina

Тя се произвежда както в зависимост от породата на кучето, така и в зависимост от специфичните му нужди. Препоръчваме ви да избирате храна за вашето куче, която е напълно съобразена както с хранителните му нужди, така и с възрастта на кучето.

Тази марка, предлага кучешка храна за всички възрасти, като на етикета на всеки продукт е оказано, дали храната е предназначена за подрастващи кучета, в зряла възраст или за кучета в напреднала възраст.

Суха храна за кучета от Purina – гранули

Суха храна за кучета Purina

Много често хората си мислят, че отглеждането на куче е лесна работа. Истината е, че тези домашни животни се нуждаят не само от нашето внимание, но и от здравословна и балансирана диета. Ето защо е важно да изберем правилната храна за кучета.

Когато говорим за кучешка храна, трябва да имаме предвид, че някои любимци са по-претенциозни от други. И това, което е любимо за едно куче, за друго може да не представлява абсолютно никакъв интерес.

Много е важно да познавате вкусовите предпочитания на вашето куче при избора на гранули. Освен това е важно и да изберете такава храна и добавки, които да му осугуряват здраве и достатъчно енергиен запас и то на добра цена.

Съветваме Ви, ако кучето Ви има здравословни проблеми да се посъветвате с ветеринарен лекар преди избора на суха храна за кучета. Най-вероятно той ще ви разясни кои съствки да избягвате.

Какво трябва да има в кучешката храна от Purina?

Балансираната кучешка диета трябва да включва подходящо количество минерали, витамини, някои незаменими аминокиселини (от протеини) и специфични незаменими мастни киселини.

Тези компоненти са необходими за изграждането и поддържането на тъканта и провеждането на биологични реакции, като необходимите количества варират до известна степен в зависимост от етапа на живот на кучето и неговата порода (кученце, юноша, възрастен, бременност, старша възраст).

Същност на кучешка храна PurinaСпециализирана храна, която да отговаря на нуждите на почти всеки тип куче.
История на хранатаХраните Purina се произвеждат в САЩ и компанията се гордее с осемдесет годишния си опит в бранша. Грижите за здравето, здравата козина, доброто зрение и жизнеността на домашните любимци винаги са били основните приоритети на компанията. Благодарение на изследванията на екип от експерти от цял свят, съставките се подбират и тестват с целта да се създадат питателни, лесносмилаеми храни.
Съставки Purina се стреми да противодейства на свръхулова и подкрепя възобновяването на рибните ресурси, като за целта работи само с определени доставчици на риба.
Производство на PurinaPurina се гордее с екологичния цикъл на производство. Компанията се стреми да сведе до минимум отпадъците и да оптимира ефективността във всички етапи на производството – от набавянето на съставките и тяхната обработка, до опаковането и транспортирането на крайните продукти.
Храна вдъхновена от природата100% пълноценно и балансирано хранене, специално създадено за твоето куче.

 

Последни публикации

кокали за дъвчене
Кокали за дъвчене – забавление и ползи за здравето кучето

Кокалите за дъвчене са популярни сред собствениците на кучета като хранително допълнение и източник на забавление за техните пухкави приятели. Те са дървени, каучукови или силиконови предмети, предназначени специално за […]

Вижте повече
Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече

  Контактна форма