Кучеландия
Филтър

Категория

Марка

Порода

Немска овчарка

Показване на 2 резултата

Немската овчарка е известна с предаността си и своята интелигентност. Тя е сред първите кучета появили се на екрана и породата, която първа била обучена, за да е в помощ на полицията. Освен добър пазител на реда, немската овчарка е страхотен домашен любимец, който би дал живота си за Вас. Ние от hranazakucheta.bg предлагаме най-добрата храна за немска овчарка.

Характеристики

Както можете да се досетите от името, немските овчарки произлизат от Германия. Могат да достигнат до 40 килограма, а средната продължителност на живота им е 14 години. Тялото на това куче е изключително мускулесто и масивно. Приликата им с вълците е в ушите. С напредването  на възрастта, те се изострят и остават в тази си форма, но като бебета те имат клепнали уши. При вълците нещата стоят по същия начин.

Характерът на немската овчарка се определя много от средата, в която живее и се учи. Сред най-хубавото им качество е тяхната бдителност и загриженост. Ако усетят, че нещо не е наред с любимия им човек са способни да изпаднат в депресия или да не се отделят от него, докато не са сигурни че той е по-добре. Те имат вроденото чувство да водят и защитават, което ги прави прекрасни водачи на слепи хора.

Немска овчарка

Изключително адаптивни и безкористни са. Немската овчарка е сред топ 3 по интелигентност и е логично да се досетим, че се поддава лесно на обучение. Ежедневните тренировки са важни за развитието и поддържането на техния тонус и енергийни нива. Освен силната захапка при полицейските кучета е супер важна нейната дисциплина. Емоционалната връзка, която създава полицаят с неговото куче е изключителна. Животното не само става част от семейството, но и част от самия човек – неговата дясна ръка и втори чифт очи. Много са случаите, в които немски овчарки са спасявали живота на своя човек, по време на престрелки, губейки своя. Тяхната преданост е невъзможно да бъде описана с думи.

Хранене Немска овчарка

Хранене

Немските овчарки са големи и силни кучета, които имат нужда от качествена храна, чрез която да си набавят необходимите витамини. Те не са толкова капризни и могат да се хранят както със суха храна така и с месо.

Последни публикации

Факти и информация за породата малтийска болонка

Може би познавате малтийците по дългата им копринена козина или миниатюрния 7-килограмов ръст. Не позволявайте на това да Ви заблуди – тази порода кучета е както страхотен пазач, така и […]

Вижте повече
Храна за лабрадор
Храна за лабрадор ретривър

Външен вид и храна за лабрадор ретривър Кучето лабрадор ретривър има гъста, къса до средно дълга козина, с широка глава. Като съвършено водно куче, ципестите пръсти на лабораторията им помагат […]

Вижте повече
западнохайландски бял териер, храна
Храна за западнохайландски бял териер

Относно Породата и вида храна за западнохайландски бял териер Умен, уверен и винаги забавен по време на игра, очарователният Западнохайлендския Уайт Териер (накратко Вести) е впечатлил собствениците си повече от […]

Вижте повече

    Контактна форма