Филтър

Категория

Марка

Вкус

Show value(s)

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

N&D храна за кучета

Показване на 1–12 от 41 резултата

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета е специално създадена, за да осигури висококачествено хранене на вашето куче. Това е една от най-добрите марки храни за кучета на пазара, предоставяща балансирана и здравословна диета.

N&D е качествена храна, която се произвежда от естествени съставки, като пуешко месо, риба, бобови растения, яйца и плодове. Всички тези съставки са избрани с внимание, за да се осигури най-доброто хранене на кучетата.

Те също така се приготвят на ниска температура, за да се запазят всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и развитие.

Без зърнени култури!

Освен това, храната за кучета N&D е без зърнени култури, което е особено важно за кучетата, които могат да имат алергии или чувствителност към зърнени храни. Вместо това, N&D използват бобови растения, които са богати на протеини и фибри. 

Консервирана храна за кучета

Вкусовете на N&D

Вкусове на N&D

N&D е на разположение в различни вкусове, като пуешко месо, риба, агнешко месо и пъдпъдъче месо. Тези вкусове покриват нуждите на всяко куче, независимо от възрастта и размера му.

Също така, N&D предлага храна в различни размери на гранулите, за да се удовлетворят нуждите на кучетата с по-малки или по-големи зъби.

Когато става въпрос за храна за кучета, N&D е един от най-добрите избори за здравословно и балансирано хранене на вашето куче. Специалните формули на храната гарантират, че кучето ви ще получава всички необходими хранителни вещества, за да бъде здраво и щастливо.

Разгледайте нашата богата гама от качествена храна за кучета.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи