Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

N&D храна за кучета

Показване на 11 резултата

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета е специално създадена, за да осигури висококачествено хранене на вашето куче. Това е една от най-добрите марки храни за кучета на пазара, предоставяща балансирана и здравословна диета.

N&D е качествена храна, която се произвежда от естествени съставки, като пуешко месо, риба, бобови растения, яйца и плодове. Всички тези съставки са избрани с внимание, за да се осигури най-доброто хранене на кучетата.

Те също така се приготвят на ниска температура, за да се запазят всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и развитие.

Без зърнени култури!

Освен това, храната за кучета N&D е без зърнени култури, което е особено важно за кучетата, които могат да имат алергии или чувствителност към зърнени храни. Вместо това, N&D използват бобови растения, които са богати на протеини и фибри. 

Консервирана храна за кучета

Вкусовете на N&D

Вкусове на N&D

N&D е на разположение в различни вкусове, като пуешко месо, риба, агнешко месо и пъдпъдъче месо. Тези вкусове покриват нуждите на всяко куче, независимо от възрастта и размера му.

Също така, N&D предлага храна в различни размери на гранулите, за да се удовлетворят нуждите на кучетата с по-малки или по-големи зъби.

Когато става въпрос за храна за кучета, N&D е един от най-добрите избори за здравословно и балансирано хранене на вашето куче. Специалните формули на храната гарантират, че кучето ви ще получава всички необходими хранителни вещества, за да бъде здраво и щастливо.

Разгледайте нашата богата гама от качествена храна за кучета.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма