Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

N&D храна за котки

Показване на единичен резултат

N&D храна за котки

N&D храна за котки

N&D храна за котки една от най-добрите марки на пазара, която се отличава с високо качество и внимателно подбрани съставки. Тази храна е създадена, за да осигури балансирано и здравословно хранене на вашата котка.

Какво има в котешката храна?

Всички съставки са естествени и висококачествени. Пуешкото месо, рибата, бобовите растения, яйцата и плодовете са подбрани внимателно, за да осигурят оптимална хранителна стойност.

Тези съставки са обработени на ниска температура, за да се запазят всички хранителни вещества, които са необходими за здравословен растеж и развитие на котката.

Храна без зърнени култури

Храна без зърнени култури

N&D е без зърнени култури, което я прави подходяща за котки с чувствителен стомах или алергии към зърнените храни. Вместо това, N&D използват бобови растения, които са богати на протеини и фибри, което подпомага храносмилането и укрепва имунната система на котката.

Освен това, N&D предлага храна за котки в различни вкусове, като пуешко месо, риба, агнешко месо и пъдпъдъче месо. Тези вкусове са богати на протеини и витамини, които са необходими за здравословен растеж и развитие на котката.

От N&D се предлага храна в различни размери на гранулите, за да отговорят на нуждите на котките с по-малки или по-големи зъби.

Когато избирате N&D, можете да бъдете сигурни, че котката ви ще получава всички необходими хранителни вещества, за да бъде здрава и щастлива. Храната е специално създадена, за да осигури оптимално хранене, което ще подпомогне здравословното развитие на вашата котка.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма