Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Monge храна за кучета

Показване на 1–12 от 51 резултата

Monge храна за кучета

Monge храна за кучета

Monge е една от водещите марки за кучешка храна в Италия. Компанията е основана през 1963 г. в Милано и е специализирана в производството на Monge храна за кучета с високо качество и вкусове, които да задоволят и най-взискателните кучета.

Monge е ангажирана с опазването на околната среда и екологичната устойчивост, като използва само най-добрите съставки и материали, които не вредят на природата.

Произвeдено от Monge

Monge предлага широка гама от качествени храни за кучета, включително суха и мокра храна, витамини и добавки. Всяка формула е разработена, за да отговори на нуждите на конкретната възраст, размер, активност и здравословно състояние на кучето.

Сухата храна за кучета на Monge е създадена от най-качествените съставки, като пилешко, патешко, телешко или рибно месо. Богати на протеини и други хранителни вещества, които помагат за поддържането на здравето на кучето.

Monge използва богата гама от зърнени култури. Като ориз, пшеница, ечемик и царевица, които са източник на енергия и важни въглехидрати за оптимално хранене на кучето. Съставките се избират специално за тяхната хранителна стойност, а не заради цената им.

Колко качествена е храната на Monge?

качествена храна Monge

Мократа храна на Monge се произвежда с най-качествените съставки, като пилешко, патешко, телешко или месо от риба. Тя се предлага в консервирани опаковки, които са лесни за отваряне и съхранение. Мократа храна е идеална за кучета, които не могат да поемат твърдата храна или имат проблеми с храносмилането.

Какви хранителни добавки използват за кучешката храна?

Добавките на Monge включват витамини, минерали и други хранителни вещества, които подпомагат здравето и доброто състояни

Ако разгледаме продуктовата гама на Monge, можем да видим, че те предлагат широка гама от храни за кучета на различни възрасти, размери и с различни нужди.

храни за кучета на различни възрасти

Техните формули са базирани на висококачествени протеини, въглехидрати и мазнини. Които осигуряват на кучетата балансирано хранене и най-важните хранителни елементи, необходими за здравето и добрата форма на кучетата.

Марката Monge предлага суха и консервирана храна, като основните им съставки включват месо, пиле, телешко, риба, патешко месо и плодове и зеленчуци, които предлагат незаменими хранителни елементи.

От Monge се предлагат и специализирани храни, като храна за кучета с деликатен стомах, проблеми с черния дроб, храна за кучета с проблеми в ставите, както и храна за кучета с излишен тегло.

Като цяло, храната за кучета Monge е известна с високото си качество и като такава е изборът на много стопани на кучета, които искат да осигурят на своите домашни любимци най-доброто възможно хранене.

Ако и вие сте родител на кученце, който търси качествена храна за своето куче, определено трябва да разгледате продуктовата гама на Monge. Всички техни продукти са изцяло без изкуствени консерванти и оцветители, което ги прави здравословен и вкусен избор за вашето куче.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма