Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Храна за кучета Leo's

Показване на 4 резултата

Храна за кучета Leo’s

Храна за кучета Leo's

Leo’s е марка за качествена кучешка храна, която е създадена да осигури балансирана и здравословна диета за вашия любимец. Съставките на Храна за кучета Leo’s са от най-високо качество, което я прави една от най-добрите марки кучешка храна на пазара.

Каква храна произвеждат от Leo’s?

Предлага се разнообразие от храни за кучета, включително суха и консервирана храна. Всички продукти на марката са произведени с внимание към детайлите и отговарят на високи стандарти за качество и безопасност.

В състава на храната на Leo’s влизат качествени протеини от месо, риба и пилешко яйце, които осигуряват необходимите хранителни вещества за растеж и развитие на кучето.

Полезна ли е кучешката им храна?

Всички храни на Leo’s са без изкуствени консерванти, оцветители или ароматизатори. Марката се стреми да предоставя храна, която е възможно най-близо до естествената храна на кучетата, като избягва изкуствени добавки. Това гарантира, че кучето ще получава най-доброто възможно хранене.

Какво различава Leo’s от останалите марки кучешки храни?

Какво различава Leo’s от останалите марки кучешки храни

Една от особеностите на Leo’s е, че те използват месо, което е предназначено за консумация от хора. Това е много важно, тъй като месото, което е предназначено за животинската храна, може да бъде от по-ниско качество.

Използването на месо, което е предназначено за консумация от хора, гарантира, че качеството на месото, което влиза в храната на кучетата, е много високо.

Leo’s предлага различни видове храна за кучета, като например храна за кученца, за възрастни кучета и за кучета с чувствителен стомах. Всички видове храна са разработени специално, за да отговорят на нуждите на всяко куче.

В заключение, Leo’s е марка за кучешка храна, която е висококачествена и безопасна за консумация.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма