Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Hill's храна за котки

Показване на 1–12 от 31 резултата

Hill’s храна за котки: Надеждно качество за вашата котка

Hill's храна за котки

Hill’s е една от водещите марки за храна за домашни любимци на пазара, създадена през 1939 г. от д-р Марк Морис. От тогава Hill’s се стреми да предоставя най-качествената и балансирана храна за домашни любимци. Hill’s храна за котки е специално разработена, за да осигури оптимално здраве и дълголетие на вашата котка.

Формулата на Hill’s се основава на научни изследвания, които са насочени към подобряване на здравето и хранителните нужди на домашните любимци. Храната за котки на Hill’s включва богато разнообразие от вкусни вкусове и формули. Които са специално направени за определени нужди на котките.

Някои от храните на Hill’s за котки включват:

  • Hill’s Science Plan – съдържа подходящите хранителни вещества, които котките се нуждаят за оптимално здраве и развитие.
  • Hill’s Prescription Diet – създадена за котки, които страдат от различни заболявания, като зачестена хрема, проблеми с дишането, заболяване на дебелото черво и др.
  • Hill’s Ideal Balance – храна, която осигурява баланс между белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерали.

Също така Hill’s предлага и храна за котки в различни форми. Суха, консервирана и хапки. Това позволява на котките да получават своята любима храна във формата, която им е най-удобна.

Във Hill’s имат стриктни стандарти за качество и безопасност на продуктите си. Всички съставки се проверяват, за да се гарантира, че са безопасни и качествени, преди да бъдат използвани в производството на храната. От Hill’s предоставят и информация за произхода на съставките си, за да дадат допълнително увереност на своите клиенти.

Как правят храната си за котки?

храна за котки с висока хранителна стойност

В Hill’s създават храни за котки, които се базират на науката и иновациите. Всички продукти са създадени с най-високо качество и се отличават с висока хранителна стойност, която е от съществено значение за здравето и доброто състояние на котката ви.

Серията Hill’s Science Plan се състои от различни видове храни за котки в зависимост от възрастта. Както и от размера, вкусовите предпочитания и нуждите на всяка котка. Тези храни са формулирани с висококачествени съставки и витамини. Които осигуряват здравословно и балансирано хранене за котката ви.

Например, Hill’s Science Plan Adult Cat съдържа висококачествени протеини, които осигуряват подкрепа на мускулите и оптимално състояние на тялото на котката. От друга страна, Hill’s Science Plan Kitten съдържа специално формулирана смес от протеини и витамини, за да помогне за растежа и развитието на котенцето.

В Hill’s също така се произвежда и храна за котки с определени нужди и здравословни проблеми. Като например храни за контрол на уринарните проблеми и храни за котки с чувствителна храносмилателна система.

Независимо от това какви са нуждите на вашата котка, Hill’s предлага широка гама от храни за котки, които ще помогнат на вашата котка да остане здрава и щастлива.

Висококачествените съставки, съчетани с научния подход към производството на храната, правят Hill’s един от най-добрите избори за хранене на вашата котка.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма