Филтър

Категория

Марка

Show value(s)

Вкус

Show value(s)

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Show value(s)

Големи породи кучета

Показване на 1–12 от 50 резултата

С годините много породи са успели да удвоят размерите си заради селекцията направена от хората. Създаването на повечето от големите породи кучета било с цел охрана и лов. Ще Ви представим някои от най-големите кучета, които можете да срещнете днес.

Храна за големи кучета

Ирландски вълкодав

Тези кучета са развъждани и отглеждане, за да пазят стадата овце и техните стопани. Външният им вид е шокиращо голям и е може да уплаши мнозина. Изправено на два крака то е по-високо от повечето хора. Известни са със своята търпеливост и спокоен нрав.

Мастиф

Мастифите са предани и изключително послушни. Въпреки огромните си размери, те са много внимателни и предпазливи, особено към по-малки деца. Но дори и с кротък темперамент винаги трябва да ги наблюдавате, когато са покрай деца.

Немски дог

Той е създаден да пази и наблюдава. Лесни за обучение и изключително социални животни, немските догове могат да бъдат чудесна компания. Достигат впечатляващи размери и имат нужда от динамично ежедневие, което да изразходва тяхната енергия.

Кане Корсо

Изключително често срещана порода в наши дни. Предпочитана заради лесната си дресировка и уменията на пазач, кучетата от този вид се радват на голяма популярност. За жалост обаче имат репутация на агресивни и несдържани. С правилните тренировки и търпение, Кане Корсото ще бъде един изключително лоялен домашен любимец, готов да Ви защити с живота си.

Храна за големи породи кучета

Немска овчарка

Разпознаваеми и обичани от мнозина, немските овчарки са сред най-отглежданите големи породи кучета. Изключително интелигентни и търпеливи, те успяват да създадат специална връзка със своите стопани и стават неизменна част от ежедневието.

Руски териер

Тази рядко срещана порода достига големи размери и плашещ вид. Но колкото са големи, толкова са и интелигентни. Разработени от Съветското правителство, те са мощни и страшни пазачи. Предани и лоялни, те могат да са дръпнати към непознати и винаги в готовност да защитят своя стопанин.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи