Кучеландия
Филтър

Категория

Марка

Порода

Голдън Ретрийвър

Показване на 2 резултата

Голдън ретривър

Няма спор, че една от най-популярните и търсени кучета са голдън ретривърите. Известни със своята преданост и интелигентност, те са идеалната компания. Често са използвани в помощ на обществото, като водачи на слепи или хора с ограничено движение, или някакъв вид особености. Голдън ретривърът е истински закрилник и лоялен домашен любимец. Ние hranazakucheta предлагаме храна за Голдън Ретрийвър.

.Голдън Ретрийвър са известни със своята преданост

Характеристики

Името на това куче, както лесно можем да се досетим, произлиза от типичния за него златист цвят на козината. Въпреки че в днешни дни са широко разпространени, като домашни любимци, в миналото тези кучета са имали много и различни роли в ежедневието на хората. Една от тях е ловуването. Благодарение на меката си муцуна, голдън ретривъра може лесно да захваща плячката, като това негово умение е било изключително полезно по време на лов. Наред с всичките му хубави качества той има изключителното силно и добро развито обоняние, което се е използвало от хората на реда – полицаи и пожарникари. Тази порода кучета е използвана за залавянето на престъпници, окриващи нелегални наркотични вещества.

Представителите на тази порода са изключително красиви и внушителни.Те могат да достигнат до 35 килограма. Характерни за тях са големите, тъмни очи и миловидна физиономия.

Взаимоотношения с други кучета и грижа

Голдън ретривърите се славят с изключително мек темперамент и рядка проява на агресия към хора или други животни. Дори и лесни за дресировка е важно да започнете социализацията и обучението на Вашия опашатко от рано. Ако отделяте достатъчно време и вниманието на кучето, то бързо ще се научи на това, което искате. Както всяко куче, така и голдъните могат да проявяват някаква проява на ревност към Вас и да държат да давате цялата си любов и загриженост към тях, а не към други кучета.

Тази порода е подходяща за хора, които досега не са отглеждали куче. Отделяйте време за разходки и игри, за да бъде кучето щастливо и енергично. Въпреки големите си размери, с подходящ метод и търпение, е подходящ за отглеждане в апартамент.

Хранене

Голдън Ретрийвър се използвани в помощ на обществото

Голдън ретривърите се нуждаят от качествена и добре подбрана храна, за да се развиват правилно и да поддържат добро здраве. Научаването на кучето да се храни бавно е ключово, за да храносмила с правилни темпове тялото му. Сухите храни успяват да набавят на домашния Ви любимец бързо и лесно необходимите му за правилно развитие вещества, но е добре да добавяте към менюто им и месни продукти и витамини.

Последни публикации

Факти и информация за породата малтийска болонка

Може би познавате малтийците по дългата им копринена козина или миниатюрния 7-килограмов ръст. Не позволявайте на това да Ви заблуди – тази порода кучета е както страхотен пазач, така и […]

Вижте повече
Храна за лабрадор
Храна за лабрадор ретривър

Външен вид и храна за лабрадор ретривър Кучето лабрадор ретривър има гъста, къса до средно дълга козина, с широка глава. Като съвършено водно куче, ципестите пръсти на лабораторията им помагат […]

Вижте повече
западнохайландски бял териер, храна
Храна за западнохайландски бял териер

Относно Породата и вида храна за западнохайландски бял териер Умен, уверен и винаги забавен по време на игра, очарователният Западнохайлендския Уайт Териер (накратко Вести) е впечатлил собствениците си повече от […]

Вижте повече

    Контактна форма