Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Farmina храна за котки

Показване на 2 резултата

Храна за котки Farmina

Farmina храна за котки

Farmina храна за котки. Farmina е италианска марка за кучешка и котешка храна, която се грижи за здравето и доброто състояние на домашните любимци.

Те използват само най-качествените суровини, за да създадат висококачествена храна за котки. Farmina е изборът на много котколюбители и професионални експерти в областта на грижата за котките, благодарение на качеството и иновациите в продуктите им.

Предимства на котешката храна Farmina

Една от големите предимства на Farmina храната за котки е, че тя е направена от висококачествени суровини, които са богати на протеини и други необходими хранителни вещества. Това осигурява на котките здравословна храна, която подпомага растежа и развитието им.

Компанията използва само натурални съставки, като пиле, риба и ягоди, които са богати на витамини и минерали. Те избягват изкуствени добавки и консерванти, което прави храната на Farmina естествена и здравословна.

Farmina също така предлага разнообразие от храни за котки, които отговарят на различни нужди и вкусове. Те предлагат храна за котки от различни породи и възрасти, както и за котки със специални нужди, като например котки с чувствителен стомах или алергии.

Те предлагат различни видове храна за котки, включително суха храна, консерви и влажна храна.

С какво се отличава тази храна?

Farmina се отличава и с иновациите в продуктите си. Те са създали N&D Quinoa, което е линия от храна за котки, която включва био-динамични съставки, като бяла риба, пиле и ягоди. Тези съставки са богати на хранителни вещества, които подпомагат здравето и имунната система на котките.

Освен това, те използват пълнозърнест ориз и картофи като въглехидратни източници, които са лесни за усвояване от котките и осигуряват необходимата енергия за тях.

Farmina храна за котки

Марката също така предлага храна за котки, която е богата на пробиотици и пребиотици. Тези добавки помагат за подобряване на храносмилането и подпомагат здравето на червата на котките. Това може да намали риска от заболявания и да подобри имунната система на котките.

Но защо точно да изберете храната на Farmina за вашата котка? Това е защото Farmina не използва генетично модифицирани суровини или изкуствени консерванти и оцветители.

Те също така използват минимално обработени суровини, за да запазят висококачествените хранителни вещества, които имат за цел да осигурят здравословна храна за вашата котка.

Компанията е ангажирана с отговорна производствена практика, която включва използването на устойчиви и екологично чисти материали. Farmina също така е ангажирана с помощта на местни производители и земеделски стопани, за да подкрепя местната икономика.

В заключение, Farmina е марка за котешка храна, която се отличава с качеството на суровините, разнообразието от продукти и иновациите в производството на храната.

Тя е идеалният избор за котките, които имат нужда от здравословна и балансирана храна. Открийте най-доброто за вашата котка с Farmina!

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма