Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Евтина храна за кучета

Показване на 1–12 от 23 резултата

5 начина да разберете, че храната на вашето куче си струва парите

евтина храна за кучета

Как да намерите най-добрата евтина храна за кучета на точната цена?

Не е грешно да искате да спестите пари за определени неща, за да се насладите на други луксозни неща, но наистина ли има смисъл да пестите от храната на вашето куче и да вземете евтина храна за кучета? Определено не!

Вашето куче е прекрасен приятел и заслужава храна, която ще му помогне да бъде здрав дълги години напред. След това възниква въпросът как ще разберете, че кучешката храна, която обмисляте да купите, е на ниво?

В тази статия, Кучеландия представя всички точки по темата. Нека да разгледаме.

Как да постигнем точния баланс цена – качество?

  • Храната за вашето куче балансирана ли е с качествени хранителни вещества?

Всички животни се нуждаят от вода, енергия – от протеини, мазнини или въглехидрати – незаменими мастни киселини, витамини и минерали. Всъщност, докато всички хранителни вещества присъстват в подходящи количества за вашето куче и в подходящ баланс, тогава цената на кучешката храна не е важна.

  • Колко важен е баланса в кучешката храна?

Балансът е важен поради метаболизма на кучетата. Ако кучето ви не ядете много въглехидрати, а яде повече протеини, част от протеина трябва да се използва за производство на глюкоза за енергия. Именно този баланс води до ефективност при хранене на кучето.

Тази нужда от баланс е от съществено значение за всички диетични хранителни вещества на вашия домашен любимец и е причината, поради която реномирани компании за кучешка храна наемат обучени ветеринарни диетолози, за да подбират внимателно съставките. Което ни води до…

  • Вие купувате ли храна за кучета формулирана от диетолози?

Формулирането на храна за вашето куче не е лесно. Всъщност производителите на качествени храни за кучета наемат диетолози за домашни любимци, които трябва правилно да балансират ключовото съставки в диетите.

Понякога тези съставки надхвърлят 50 на брой, както и балансират индивидуални хранителни вещества и минерали, за да поддържате вашето куче в оптимално здраве.

Тук трябва да се каже, че дори евтината храна за кучета има голяма вероятност да е формулирана от диетолози.

Най-добрите производители на храна за домашни любимци обаче не спират само дотук. Те също така изпращат своите формули за кучешка храна за изпитания с хранене на кучета.

  • Давате ли кучешка храна преминала тестове за хранене?

Опитите с реално хранене на кучета са златният стандарт, когато става въпрос за качествена храна за кучета. Диети, които са доказани чрез този тип изпитване на хранене, са давани на кучета, при стриктни указания и е установено, че осигуряват правилно хранене.

Обърнете внимание, че продукти с чувстително по-ниски цени също преминават през подобни тестове. Това е така, защото реномираните производители, неправят компромис с качеството на кучешката храна, а само диверсифицират продуктите си.

Потърсете изявление на етикета на храната на вашето куче, което гласи, че храната е преминала през тестове с реални кучета.

  • Евтината храна за кучета също може да се произвежда под строг контрол.

Качеството и безопасността са грижа за всички производители на храна за кучета, но някои компании се гордеят с това, че произвеждат храната в собствените си съоръжения, в сравнение със съвместното производство или производството извън обекта.

Производството на храни за домашни любимци на място позволява по-добър контрол на качеството, тъй като е свързано с източниците и процесите на съставките.

Много реномирани производители на кучешка храна произвеждат както премиум, така и евтина храна за кучета с цел диверсификация на продуктите им. То тук изразът евтина храна за кучета, се формулира, просто като разлика в ценовия диапазон на продуктите, а не в качеството им.

Например, храните за кучета, които се произвеждат на място, могат да се съхраняват във фабриката, докато резултатите от тестовете потвърдят, че отговарят на указанията за безопасност, преди да бъдат изпратени на продукта.

Това намалява вероятността компанията за кучешка храна да направи изтегляне за проблеми с продуките, като възможно замърсяване със салмонела или афлатоксин.

Потърсете изявление върху храната на вашето куче, което казва, че е „произведено от“ компанията за храна за кучета, а не „произведено за“ или „разпространено от“.

Ако подозирате, че има проблем с храната на вашите домашни любимци, незабавно спрете да ги храните с тази марка храна и се свържете с производителя на продукта.

  • Подходяща ли е храната за вашето куче?

подходяща храна за вашето куче

В този случай имаме предвид диетата, базирана на възрастта, породата, нивото на активност и теглото или здравословното състояние на вашето куче. Храненето на вашето куче с неподходяща храна за кучета всъщност може да причини повече вреда, отколкото полза.

Лесно е да се почувствате претоварени с толкова много различни храни за кучета, от които да избирате. Извадете догадките и ги обсъдете с вашия ветеринарен лекар.

Той или тя може да ви помогне да вземете правилното решение за това какъв вид кучешка храна е най-подходяща за вашето кученце.

В крайна сметка, плащането малко повече сега за по-качествена кучешка храна може да ви спести разходите за скъпи ветеринарни сметки в бъдеще.

Последни публикации

Храни, които кучето ви не трябва да яде
Храни, които кучето ви не трябва да яде

Колкото и да обичаме да споделяме храната си с нашите любимци, жизненоважно е да имаме предвид, че не всички човешки храни са подходящи за консумация и от кучета. Прочетете тук […]

Вижте повече
могат ли кучетата да ядат праскови
Могат ли кучетата да ядат праскови?

Искате ли да споделите праскова с вашето кученце като лека закуска? Могат ли кучетата да ядат праскови? Прасковите са един от многото безопасни плодове, които кучетата могат да ядат, както […]

Вижте повече
защо кучетата се търкалят в тревата
Защо кучетата се търкалят в тревата?

Кучетата правят много неща, които определяме като, интересни и сладки. Но също така, ги виждаме и да правят и много груби неща. В тази статия ще разгледаме едно интересно кучешко […]

Вижте повече

    Контактна форма