Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

BWild кучешка храна

Показване на 5 резултата

Бъдете диви с BWild кучешка храна: Висококачествена храна, вдъхновена от природата

BWild кучешка храна

Добре дошли в света на BWild – марката за храна за кучета, която пресъздава дивата природа във всяка хапка. „Нашата цел е да осигурим на вашето куче възможно най-натурално и хранително богато хранене, което отговаря на неговата вродена природна дивост и инстинкт.“ – BWild кучешка храна

Защо да изберете кучешка храна от BWild?

  • Произведено с натурални съставки – BWild използва само натурални съставки, отглеждани и събрани от селектирани източници, които са в съответствие с високите стандарти за качество. Тяхната храна за кучета е без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Вместо това, използват богат избор от протеини от качествени меса и риба, свежи плодове и зеленчуци, които осигуряват балансирано и хранително пълноценно хранене за кучето.
  • Вдъхновено от природата – Линията BWild се вдъхновява от природата, за да създаде храна, която отразява дивата естетика и енергия. Всяко зърно е проектирано, за да отговори на вродения инстинкт на вашето куче и да му предложи изживяване, близко до това в дивата природа. Хранителните формули са разработени така, че да отговарят на различните нужди и предпочитания на кучетата, осигурявайки им естествен вкус и текстура.
  • Балансирано хранене – „Здравето на вашето куче е наш приоритет.“ BWild предлага балансирано хранене, което отговаря на нуждите на вашия четириног приятел. Всяка формула е създадена с внимание към детайлите, за да осигури оптимално съотношение на протеини, мазнини, въглехидрати и витамини. Това помага да се поддържа здравословно тегло, енергия и обща физическа форма.
  • Разнообразие от вкусове и формати – Кучешката храна BWild предлага разнообразие от вкусове и текстури, за да удовлетвори предпочитанията и изискванията на всяко куче. Някои опции включват суха храна, консерви и лакомства, които са идеални за обучение или просто като вкусна награда. С BWild вашето куче никога няма да се чувства лишено от разнообразие и вкусови изживявания.

Доверие и качество в марката Monge BWild

Monge BWild храна за кучета

BWild e част от продуктовата гама на Monge, в която марка можете да имате пълно доверие. Тази храна за кучета е произведена с внимание. Отговаря на строгите стандарти за качество и безопасност.

Всички продукти са тествани и одобрени от ветеринарни специалисти, за да ви предложат най-доброто за вашето куче.

Бъдете диви с BWild и предоставете на вашето куче преживяване, близко до природата. Вие избирате висококачествена храна, създадена с грижа и любов към вашето куче. За да му осигури здраве, щастие и изобилие от натурални вкусове.

Внимателно подберете своята BWild храна за кучета и позволете на вашето куче да изживее дивото в себе си.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи