Филтър

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

BWild храна за котки

Показване на 9 резултата

BWild – Приключенската храна за котки, вдъхновена от дивата природа

BWild храна за котки

Когато става въпрос за храната за нашите котки, често търсим нещо, което да отразява тяхната природна инстинктивност и приключенски дух. BWild храна за котки е серия от марката Monge, която отговаря на тези изисквания, предлагайки храна за котки, вдъхновена от дивата природа.

На тази страница ще разгледаме Bwild и как тя може да отговори на нуждите на вашата котка за приключение и хранително насищане.

Естествени съставки, вдъхновени от природата

Bwild се гордее със своята ангажираност към естествените съставки, които използва във всички свои продукти. От прясно месо до зеленчуци и плодове, храната на Bwild е създадена с висококачествени суровини, които отразяват богатството и разнообразието на дивата природа.

Тази котешка храна не само осигурява необходимите хранителни вещества, но и предлага на котката вкусово изживяване, близко до нейните естествени предпочитания.

Разнообразие от вкусове и текстури

Серията Bwild предлага разнообразие от вкусове и текстури, които добавят интересна приключенска нотка в храненето на вашата котка.

От прясно приготвената риба до сочните парченца пуешко месо и ароматния месест вкус на червено месо, Bwild ви позволява да избирате от различни опции, които ще задоволят капризите на вашата котка и ще осигурят разнообразие в нейната храна.

В какви вкусове се предлага?

  1. Дива риба: Предлагайки прясно приготвена риба, Bwild дава възможност на вашата котка да се наслади на богатия вкус на морските дарове. Тази вкусна опция е идеална за котки, които обичат морския аромат и вкус.
  2. Пуешко месо: Пуешкото месо е едно от предпочитаните вкусове на много котки. Bwild предлага сочни парченца пуешко месо, които ще разнообразят храната на вашата котка и ще й осигурят висококачествени протеини.
  3. Червено месо: За котките, които обичат вкуса на червеното месо, Bwild предлага варианти с ароматни и месести вкусове. Тази опция е идеална за котки, които обичат интензивни и богати на вкус храни.
  4. Селекция от птиче месо: Bwild предлага и комбинация от пуешко и пилешко месо, за да осигури разнообразие и балансирана храна за вашата котка. Тези вкусни комбинации предлагат не само отличен вкус, но и разнообразие от хранителни вещества.
  5. Екзотични вкусове: Bwild изненадва също със своите екзотични варианти като каймак, зебра и други необичайни месни комбинации. Тези вкусове, вдъхновени от дивата природа, предлагат уникално хранително изживяване за вашата котка.

Беззърнена формула за здравословна хранителна подкрепа

храна за котки с беззърнена формула за здравословна хранителна подкрепа

Bwild предлага формулирана храна за котки без зърно, което я прави подходяща за котки с чувствителна храносмилателна система или алергии към зърнени култури.

Тази формула осигурява здравословна хранителна подкрепа и помага за оптималното функциониране на котешкия организъм.

Специално създадена, беззърнената храна на Bwild подпомага здравето на кожата и козината, поддържа здрави мускули и подкрепя доброто функциониране на храносмилателната система на вашата котка.

Отговорно производство и устойчивост

От Monge се отнасят с отговорност към природата. Произвеждат своите продукти със строги стандарти за качество и устойчивост.

Те поддържат прозрачност в процеса на производство и гарантират, че всички продукти са произведени със спазване на етични и екологични стандарти.

Bwild е серия храна за котки, която съчетава вкус, приключение и качество. Със своята вдъхновеност от дивата природа и ангажимент към естествените съставки.

Bwild предоставя на вашата котка здравословна и вкусна храна, която отговаря на нейната инстинктивност и приключенски дух.

Позволете на вашата котка да опита приключението на Bwild. И да се наслади на неповторимия вкус и хранителния баланс, които тази марка предлага.

„Независимо от предпочитанията на вашата котка, ние имаме вкус, който да отговаря на нейните нужди и да я радва с всяко хранене.“ – Monge – BWild

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи