Кучеландия

Royal Canin

Показване на 1–16 от 63 резултата

Здравословна храна Royal Canin за вашето куче.

Купувайки кучешка храна Royal Canin, вие гарантирате на вашето куче:

  • Отличен вкус.
  • Пълноценно и балансирано хранене.
  • Естествени източници на хранителни вещества.

Храна за кучета от марка Royal Canin

Предлага широка продуктова линия съобразена с различните породи кучета и техните специфични нужди. Пълноценната храна е от първостепенно значение за здравето на вашето куче. За това, избирайте само доказани марки кучешка храна, като Роял Канин. Съобразяването на хранителния режим на кучето с количеството храна, което поема на 1 хранене е от решаващо значение за поддържането на здравословна диета.

За кучета

Такива със специфични нужди или проблеми, от Royal Canin са разработили специализирани храни за кучета. Кагато кучето ви има нужда от определени хранителни вещества или страда от заболяване, не се колебайте да потърсите помощ от ветеринарен лекар. Голяма част от продуктите на марката се използват, само след предварително съгласуване с ветеринарен лекар.

Искате да научите повече за Royal Canin?

Прозводителят Royal Canin е известен с високото си качество и с използването на лесносмилаеми протеини. Също и с това, че предлага суха храна за животни с различни специални потребности и ръст. Тя също е съобразена със специфичните нужди на кучетата и котките. Тези сухи и консервирани храни са направени от висококачествени съставки, като всяка храна е внимателно тествана, за да се гарантира вкуса и смилаемостта й.

Всички продукти от гамата Royal Canin се раззработват съвместно с ветеринари и животновъди, за да може да се гарантира, че специфичните нужди на Вашия домашен любимец са взети под внимание и са изпълнени.

Също така, трябва да знаете, че роял канин дозировката може да бъде открита под продукта в полето “Препоръки за хранене”, както и на опаковката му.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече