Кучеландия

Purina

Показване на 1–16 от 51 резултата

Кечешка храна Purina

Са с голямо разнообразие от разфасовки и вкусове. Видовте Храна Purina за кучета се разгръщат в няколко продуктови линии:

  •  Pro Plan
  •  Natural Elements
  •  Frziskies
  •  One
  •  Felix
  •  Dentalife
  •  Adventuros
  •  Duo Delice
  •  Darling
  •  Dog Chow

Храна за кучета с марката Purina

Тя се произвежда както в зависимост от породата на кучето, така и в зависимост от специфичните му нужди. Препоръчваме ви да избирате храна за вашето куче, която е напълно съобразена както с хранителните му нужди, така и с възрастта на кучето.

Тази марка, предлага кучешка храна за всички възрасти, като на етикета на всеки продукт е оказано, дали храната е предназначена за подрастващи кучета, в зряла възраст или за кучета в напреднала възраст.

СУХА ХРАНА ЗА КУЧЕТА ОТ PURINA- ГРАНУЛИ

Много често хората си мислят, че отглеждането на куче е лесна работа. Истината е, че тези домашни животни се нуждаят не само от нашето внимание, но и от здравословна и балансирана диета. Ето защо е важно да изберем правилната храна за кучета.

Когато говорим за кучешка храна, трябва да имаме предвид, че някои любимци са по-претенциозни от други. И това, което е любимо за едно куче, за друго може да не представлява абсолютно никакъв интерес. Много е важно да познавате вкусовите предпочитания на вашето куче при избора на гранули. Освен това е важно и да изберете такава храна и добавки, които да му осугуряват здраве и достатъчно енергиен запас и то на добра цена.

Съветваме Ви, ако кучето Ви има здравословни проблеми да се посъветвате с ветеринарен лекар преди избора на суха храна за кучета. Най-вероятно той ще ви разясни кои съствки да избягвате.

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМА В КУЧЕШКАТА ХРАНА ОТ PURINA?

Балансираната кучешка диета трябва да включва подходящо количество минерали, витамини, някои незаменими аминокиселини (от протеини) и специфични незаменими мастни киселини. Тези компоненти са необходими за изграждането и поддържането на тъканта и провеждането на биологични реакции, като необходимите количества варират до известна степен в зависимост от етапа на живот на кучето и неговата порода (кученце, юноша, възрастен, бременност, старша възраст).

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече