Кучеландия

Немска овчарка

Показване на единичен резултат

Немската овчарка е известна с предаността си и своята интелигентност. Тя е сред първите кучета появили се на екрана и породата, която първа била обучена, за да е в помощ на полицията. Освен добър пазител на реда, немската овчарка е страхотен домашен любимец, който би дал живота си за Вас. Ние от hranazakucheta.bg предлагаме най-добрата храна за немска овчарка.

Характеристики

Както можете да се досетите от името, немските овчарки произлизат от Германия. Могат да достигнат до 40 килограма, а средната продължителност на живота им е 14 години. Тялото на това куче е изключително мускулесто и масивно. Приликата им с вълците е в ушите. С напредването  на възрастта, те се изострят и остават в тази си форма, но като бебета те имат клепнали уши. При вълците нещата стоят по същия начин.

Характерът на немската овчарка се определя много от средата, в която живее и се учи. Сред най-хубавото им качество е тяхната бдителност и загриженост. Ако усетят, че нещо не е наред с любимия им човек са способни да изпаднат в депресия или да не се отделят от него, докато не са сигурни че той е по-добре. Те имат вроденото чувство да водят и защитават, което ги прави прекрасни водачи на слепи хора.

Немска овчарка

Изключително адаптивни и безкористни са. Немската овчарка е сред топ 3 по интелигентност и е логично да се досетим, че се поддава лесно на обучение. Ежедневните тренировки са важни за развитието и поддържането на техния тонус и енергийни нива. Освен силната захапка при полицейските кучета е супер важна нейната дисциплина. Емоционалната връзка, която създава полицаят с неговото куче е изключителна. Животното не само става част от семейството, но и част от самия човек – неговата дясна ръка и втори чифт очи. Много са случаите, в които немски овчарки са спасявали живота на своя човек, по време на престрелки, губейки своя. Тяхната преданост е невъзможно да бъде описана с думи.

Хранене Немска овчарка

Храна за немска овчарка

Немските овчарки са големи и силни кучета, които имат нужда от качествена храна, чрез която да си набавят необходимите витамини. Те не са толкова капризни и могат да се хранят както със суха храна за немска овчарка така и с месо.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече