Кучеландия

Голдън Ретрийвър

Показване на 2 резултата

Голдън ретривър

Няма спор, че една от най-популярните и търсени кучета са голдън ретривърите. Известни със своята преданост и интелигентност, те са идеалната компания. Често са използвани в помощ на обществото, като водачи на слепи или хора с ограничено движение, или някакъв вид особености. Голдън ретривърът е истински закрилник и лоялен домашен любимец. Ние hranazakucheta предлагаме храна за Голдън Ретрийвър.

.Голдън Ретрийвър са известни със своята преданост

Характеристики

Името на това куче, както лесно можем да се досетим, произлиза от типичния за него златист цвят на козината. Въпреки че в днешни дни са широко разпространени, като домашни любимци, в миналото тези кучета са имали много и различни роли в ежедневието на хората. Една от тях е ловуването. Благодарение на меката си муцуна, голдън ретривъра може лесно да захваща плячката, като това негово умение е било изключително полезно по време на лов. Наред с всичките му хубави качества той има изключителното силно и добро развито обоняние, което се е използвало от хората на реда – полицаи и пожарникари. Тази порода кучета е използвана за залавянето на престъпници, окриващи нелегални наркотични вещества.

Представителите на тази порода са изключително красиви и внушителни.Те могат да достигнат до 35 килограма. Характерни за тях са големите, тъмни очи и миловидна физиономия.

Взаимоотношения с други кучета и грижа

Голдън ретривърите се славят с изключително мек темперамент и рядка проява на агресия към хора или други животни. Дори и лесни за дресировка е важно да започнете социализацията и обучението на Вашия опашатко от рано. Ако отделяте достатъчно време и вниманието на кучето, то бързо ще се научи на това, което искате. Както всяко куче, така и голдъните могат да проявяват някаква проява на ревност към Вас и да държат да давате цялата си любов и загриженост към тях, а не към други кучета.

Тази порода е подходяща за хора, които досега не са отглеждали куче. Отделяйте време за разходки и игри, за да бъде кучето щастливо и енергично. Въпреки големите си размери, с подходящ метод и търпение, е подходящ за отглеждане в апартамент.

Храна за Голдън Ретрийвър

Голдън Ретрийвър се използвани в помощ на обществото

Голдън ретривърите се нуждаят от качествена и добре подбрана храна за Голдън Ретрийвър, за да се развиват правилно и да поддържат добро здраве. Научаването на кучето да се храни бавно е ключово, за да храносмила с правилни темпове тялото му. Сухите храни успяват да набавят на домашния Ви любимец бързо и лесно необходимите му за правилно развитие вещества, но е добре да добавяте към менюто им и месни продукти и витамини.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи
Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци

Кучето ми има ли нужда от допълнителни грижи през зимните месеци? Това е един доста важен въпрос, който вълнува всеки един собственик. Някои собственици на кучета вярват, че тъй като […]

Вижте повече
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата
Топ съвети как да научим кучето да се държи добре с децата

Това да съумеем да научим кучето да се държи добре с децата е много важно. Това са навици, които трябва да създадем на домашния си любимец от ранно върдраст. Кучетата […]

Вижте повече
да обличем кучето си
Кога да обличем кучето си?

Ако сте се питали кога би бил най-подходящия момент да обличем кучето си, ние даваме отговор на тозаи въпрос. Instagram прелива от акаунти на кучета, които имат хиляди последователи. Много […]

Вижте повече