Филтър

Категория

Марка

Вкус

Show value(s)

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Show value(s)

Разфасовка

Show value(s)

Суха храна за котки

Показване на 1–12 от 70 резултата

Суха храна за котки

Суха храна за котки

Изберете суха храна за котки, спрямо нейната възраст, здравословно състояние и вкусови предпочитания

Начинът, по който нашите домашни любимци се развиват и растат, силно се влияе от храната, която консумират. Затова не е уместно да оставяме нещата на случайността. 

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи. Знаем колко е важно да задоволите вкусовите предпочитания на вашата котка.

Поради тази причина поддържаме богато разнообразие от вкусове – агнешко, заешко, кафяв ориз, ориз, патешко, пилешко, пуешко, риба тон, сьомга и черен дроб. Предлагаме специално разработена храна за задоволяване на хранителните и здравословните нужди на вашите домашни любимци.

Без значение дали вашата котка е кастрирана, с чувствителен стомах, стерилизирана, с чувствителна кожа, ние имаме решение. Освен това имаме наличност на сухи храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт, подобряване на устната хигиена, както и поддържане и намаляване на теглото. 

Как да осигурим балансирано хранене на котката си

Как да осигурим балансирано хранене на котката

За да осигурите добро здраве и жизнеспособност на вашата котка трябва да гарантирате, че хранителният й режим включва баланс на основните хранителни вещества. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Една висококачествена и балансирана котешка храна трябва да има внимателно обмислена формула, за да предоставя на домашния любимец перфектен баланс на всички необходими хранителни вещества, като същевременно е апетитна за ядене.

Важно е да отбележим, че добавянето на човешка храна към храната на котката може да наруши хранителния режим на вашия любимец. Както и да доведе до стомашни разстройства. Хранителният режим на вашата котка ще се променя заедно с нея.

Сред навършване на една година котките преминават на хранителен режим, разработен за котки в зряла възраст.

Между седем и десет години, домашния ви любимец се определя като възрастна котка и трябва да премине към хранителен режим, приспособен за променящите му се нужди.  

Асортимент суха храна за коткиСуха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.
Специфични здравословни проблемиСпециално разработени храни за котки със специфичниздравословни проблеми. Предлагаме храна за котки с чувствителен стомах, стерилизирани котки и такива с чувствителна кожа. Наличност на храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт и други.
ЦениЦеновия диапазон на суха храна за котки от 9,40 до 219,00 лева. Цената варира в зависимост от разфасовката и вида на сухата храна за котки. Богато разнообразие от вкусове за задоволяване на всеки един котешки каприз.
ДоставкаМинимална сума за поръчка от 24 лева. Изпълняване на поръчките в рамките на 24 часа. Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена от 5,90 лева.

Разгледайте консервирана храна за котки

Често задавани въпроси

Защо да закупя суха храна за котки?

Сухата храна е добра за зъбите на котките. Тя е лесна за съхранение и издържа дълго време. Тя може да бъде оставяна по-продължително време в купичката на вашата котка без да търпи видими промени.

Как да осигуря балансирано хранене на котката си?

За да осигурите балансирано хранена на котка си трябва да обърнете специално внимание на хранителния й режим. Той трябва да включва баланс между основните хранителни съставки. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Какви разновидности на суха храна за котки предлагате?

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи