Кучеландия
Филтър

Сортирай по:
Категории
Марка
Цени
- лв.

Мокра храна за кучета

Показване на 9 резултата

Какви са ползите от храненето с мокра храна за кучета?

Ако имате куче, което е придирчиво към храната, тогава, най-вероятно се намирате в процес на търсене на нещото, което ще се хареса на кучето ви. Добавянето на мокра храна за кучета в купичката на домашния ви любимец ще върне апетитът му за нула време.

Ето някои причини защо:

Мократа храна за кучета е свързана с приятните вкусови рецептори на кучето ви.

Мократа храна за кучета е вкусна за повечето представители на четирикраките ни приятели. Този тип кучешка храна подобрява вкуса на храната като цяло. Например тя се използва като допълнение към суха кучешка храна. Смесването на мокра храна за кучета с друг тип храна ще предложи на кучето ви различни нови вкусове и хранителни съставки.

Мократа кучешка храна помага за хидратирането.

Ако и вашето куче е като много други кучета, то може да не пие достатъчно вода. Влажната храна за кучета може да ви помогне да поддържате кучето си хидратирано. Това е така, защото има по-високо съдържание на влага от сухата храна за кучета.

Увеличаването на приема на вода на вашето куче помага за по-малко натоварване на основните органи. Например бъбреците и пикочните пътища. Диета с мокра храна за кучета често се препоръчва за кучета с диабет, които имат проблеми с бъбреците. Естествено, винаги се консултирайте с вашия ветеринарен лекар. Особено когато са включени специфични здравословни условия е важно предварително да знаете.

Мокра храна за кучета от различни породи

Мократа храна за кучета прави дъвченето лесно.

Мократа храна е по-лесна за дъвчене, което я прави идеална за кучета с липсващи зъби, неправилно подравнени челюсти или по-малки усти.

По-възрастните кучета също се справят добре с дъвченето на по-мека храна. Богата на вкус и аромат, мократа храна за кучета може да примами възрастните кучета да ядат, ако обонянието им е отслабено. Богатата на аромат мокра храна за кучета също може да изкуши кучета с лош апетит за хранене. Това е особено важно, ако вашето куче се нуждае от хранене, за да се излекува по време на заболяване, но може да не му се яде.

Съвети за хранене с мокра храна за кучета

Мократа храна може да бъде вкусово малко по-объркваща за вашето куче, но ако вашият приятел обича вкуса, тогава си струва. Опитайте да поставите постелка за миене или еднократна употреба под купата на кучето си, така че влажната храна да има къде да кацне, когато кучето ви се развихри.

Винаги избирайте възможно най-добрата мокра храна за кучета. Търсете висококачествени съставки като истинско месо, плодове и зеленчуци. Прочетете етикета на кутията, защото някои мокри храни за кучета използват пшеница като пълнител, докато други марки не.

След отваряне никога не оставяйте мократа храна навън за повече от 30 минути. Покрийте, охладете и използвайте храната в рамките на пет дни, за да предотвратите разваляне. Също така, съхранявайте остатъчната мокра храна за кучета в кутията или в стъклен съд, плътно затворен с капак или пластмасова обвивка, за да запазите вкуса.

Що се отнася до времето за хранене, нашите четириноги приятели оценяват разнообразието толкова, колкото и ние. Ето защо допълването на сухата храна на вашето куче с пълноценна мокра храна за куета е чудесен начин да добавите вкус, влага и разнообразие към диетата на вашия приятел.

Мократа храна за кучета е по-близка До естествената храна на кучетата и за това, често е по-предпочитана от нашите домашни любимци. Мократа храна за кучета е по-ароматна от сухата храна за кучета и няма нужда от добавяне на вода към нея. Като минус на мократа храна за кучета ще посочим, че тя се разваля сравнително по-бързо.
Качествената мокра храна за кучетаЕ винаги добре опакована и с добър мирис и консистенция. Много е важно храната да съдържа достатъчно количество калории в една порция, подходяща за вашата порода и размер куче. В противен случай ще е нужно по-голямо количество храна, за да задоволите хранителните нужди на вашето куче. Само качествената мокра храна за кучета ще осигури всичко необходимо в една порция.
Съдържание на полезна мокра храна за кучетаТрябва да е разнообразна и добре балансирана по отношение на основните хранителни вещества – белтъци, мазнини и въглехидрати. От голямо значение е източника на протеина, особено при породи над 15кг. Протеините от месо се преработват и усвояват по-лесно от организма. Имат по-добре балансиран аминокиселинен състав и са по-ценни за метаболизма.
Видове мокра храна за кучета, които използват месо като вкусовАромат, са предпочитани от много кучета, тъй като се доближават до вкуса на естествента им храна. Вкусове като агнешко, пилешко и телешко са сред любимите на много кучета.
Плюсовете за косматия приятел при здравословна мокра храна за кучета Са че тази храна не натоварва зъбите и храносмилателната им система. Този вид храна не изисква добавяне на вода и хидратацията на кучето идва по естествен начин директно от полезните съставки на мократа храна.

В Кучеландия е лесно да откриеш мечтания продукт за твоя най-добър приятел. Просто е - избираш и добавяш в количката.

Избери най-удобния за теб начин да платиш покупките. Може да избираш между плащате с карта в момента на поръчката или с наложен платеж при доставката на продукта.

Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка.

Последни публикации

кучето ми харесва друг човек
Защо кучето ми харесва друг човек, повече от мен?

Когато мислим за взаимоотношенията между хората и кучетата, ние знаем, че те са най-добрият ни приятел. Това е разумно като се имат предвид отношенията, които виждаме с нашите приятели и […]

Вижте повече
Как спят кучетата следкато са яли мокра храна за кучета
Как спят кучетата?

Независимо дали ни харесва или не, кучетата няма да спазват същия график за сън, какъвто имат стопаните им. Въпреки че това може да бъде супер дразнещо, ако вдигат шум, докато […]

Вижте повече
кучетата мразят някои човешки навици. наградете ги с храна
Неща които правим, а кучетата мразят.

Както при всички взаимоотношения, дори кучетата и хората често могат да имат недоразумения, но някои от тях остават незабелязани. За да избегнете тези проблеми с вашия верен приятел, ще трябва […]

Вижте повече