Филтър

Категория

Show value(s)

Марка

Порода

За кучета

Показване на 1–12 от 71 резултата

Изберете правилните аксесоари за вашето куче с Кучеландия

кучешки пуловер

Когато говорим за домашни любимци, кучетата се считат за любим избор на много хора. Това може би е така, защото кучетата стават съществена част от семейството за много кратко време.

Затова е от съществено значение за собствениците на кучета, да поддържат  любимците си щастливи през цялото време.

На пазара има много аксесоари, които могат да направят ежедневието ви по-разнообразно и пълноценно. Повечето от аксесоарите, са изработени, за да паснат на всяко куче, но има и такива, които са специално направени за определени типове и възрасти кучета.

Специализирани аксесоари за кучета

Тези аксесоари са продукти и консумативи, които човек може лесно да поръча от Кучеландия за своето куче. Те се изработват, като се имат предвид няколко неща, включително здравето и забавлението на кучето.

Има три основни категории, в които кучешките аксесоари са разделени, а именно аксесоари за обучение, аксесоари за стилизиране и аксесоари за здраве и комфорт.

Видове кучешки аксесоари

С напредването на технологиите има много компании, които произвеждат продукти с по-добри и напреднали технологии. Ето някои от основните продукти, които ще намерие и в нашия онлайн зоомагазин:

 • Каишки за кучета,
 • Нашийници за кучета,
 • Помощни средства за обучение,
 • Играчки за кучета,
 • Легла за кучета,
 • Продукти за грижа за кучето,
 • Дрехи за кучета

аксесоари за кучета

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат при избора на аксесоари

Има много аксесоари, които са задължителни за кучетата, като нашийници, каишки, кучешки къщи, купи и т.н. Винаги трябва да имате предвид, че аксесоарите, които купувате за домовете си, трябва да са удобни за кучетата и да ги поддържат щастливи и здрави . Някои от точките, които трябва да имате предвид, са следните:

Избор на правилния нашийник за куче

Уверете се, че между нашийника и врата на вашето куче трябва да има два пръста. По този начин можете да сте сигурни, че вашето куче ще се чувства удобно в нашийника. Винаги можете да изберете добре изглеждащите нашийници за кучета, но се уверете, че са удобни. Освен това никога не правете компромис с качеството на материала на нашийника.

Изберете правилната каишка

Изборът на правилната каишка за кучета онлайн е много важен. Уверете се, че е според размера на кучето ви. За по-голямо куче е необходима по-широка и по-здрава каишка. По-малките кучета се нуждаят от тесни каишки. Винаги трябва да избирате добър материал, защото може да се разкъсат, ако кучето се дърпа твърде силно.

каишка за куче

Избор на подходящите играчки за вашия любимец

Уверете се, че играчките, които избирате за вашето куче, са с подходящи размери, така че кучето ви да може да ги вдигне и да ги захапе лесно. Избирането на малки играчки може да бъде опасно, защото вашето куче може да ги погълне, а твърде големите ще бъдат трудни за повдигане.

Твърдите играчки за кучета ще бъдат трудни за хапане и по този начин вашето куче няма да се интересува от тях. В нашия зоомагазин има много налични продукти за вашия любимец от най-високо ниво, от които можете да избирате.

Никога не трябва да търсите популярност, а изберете тези, който са добри за здравето на вашето куче.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

  Контактна форма

  Храна за кучета по породи