Филтър

Категория

Show value(s)

Марка

Порода

За котки

Показване на 1–12 от 21 резултата

Как да изберем аксесоари за котки

играчки за котки

Когато имате елегантна и взискателна котка, вие със сигурност искате тя да изглежда също толкова стилна, колкото сте и вие. Изборът на правилните аксесоари за вашата котка може да ви се стори доста трудна задача, така че ето няколко съвета от Кучеландия, за да направите задачата малко по-лесна.

Има много неща, които можете да изберете за вашата котка и си струва да помислите както за практичност, така и за стил. Продължете да четете, за да научите повече.

Помислете от какво се нуждае вашата котка

Първо, преди да помислите за избора на стил, със сигурност си струва да обмислите от какво се нуждае вашата котка. Например, нашийникът е полезен артикул, който не само може да помогне да намерите котката си, ако случайно се изгуби, но също така може да се вземе и такъв със звънец, за да предупреди птиците, че тя идва.

Също така, трябва да помислите за кошари за котки за времето, когато трябва да транспортирате вашия домашен любимец. От тази гледна точка трябва да помислите и за използването на котешка тоалетна за транспортиране на котки.

В крайна сметка има смисъл да мислите от практическа гледна точка, преди да навлезете в подробности за нещо друго, от което вашият домашен любимец може да се нуждае.

катерушка за котка

Търсете цветове, които изпъкват

Точно както искате собствените ви тоалети да изпъкнат с цвят, трябва да мислите по същия начин и за вашата котка. Например, ако имате бяла котка, винаги можете да изберете по-тъмна яка. Това ще изпъква повече на фона на козината й.

Ако обаче имате по-тъмна котка, може вместо това да се наложи да изберете флуоресцентни цветове. Това не само е страхотно от гледна точка на стила, но също така трябва да го вземете предвид и от гледна точка на безопасността.

В крайна сметка искате нашийникът на вашата котка да се откроява, тъй като това ще демонстрира на външния свят, че тя е ваша.

Помислете за размера на вашата котка

Необходимо е да изберете аксесоари, които отговарят на размера на вашата котка. Например, не искате да изберете огромна кошница или чанта, ако имате само малко коте. Размерът също е важен, когато избирате нашийник за котки, тъй като не искате нещо да е прекалено стегнато около врата им.

Изборът на аксесоари за вашата котка е преди всичко практически съображения. След това можете да започнете да мислите повече за стила, който искате да използвате. В края на краищата, много от аксесоарите, които ще изберете, ще имат първо практическа функция.

играчки за котка

Можете дори да потърсите аксесоари към вашето собствено облекло, ако искате да изглеждате особено специално с вашия котешки приятел.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи