Кучеландия

Доставка и плащане

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място и да получите информация за доставка и плащане.  

Каква е стойността на минималната и максималната поръчка, която мога да направя в сайта?

Необходимата минимална сума за да бъде направена поръчка с доставка от hranazakucheta.bg е 24 лв. без включени разходи за транспорт.

Максималната сума на поръчка в сайта е 3 000 лв. Всички продукти над тази сума ще бъдат разпределени в отделна поръчка.

Поръчките над 31 кг. ще се разпледелят на 2 и повече пакети в зависимост от теглото на стоките.

След колко време ще получа пратката си от hranazakucheta.bg?

Изпълняваме стандартно поръчките в рамките на 24 часа.

При всички други случаи, поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите,  както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка. След като  поръчката бъде изпратена, ще получиш уведомителен имейл, с който потвърждаваме деня на доставка.

Безплатна ли е доставката на продуктите в hranazakucheta.bg?

  • Поръчки над 100 лв. – безплатна доставка.
  • Поръчки под 100 лв. – цена 5 лв.

Ние от Кучеландия, винаги се опитваме да ти предложим вариант за безплатна доставка. Точна информация за цената на доставката на твоята пратка можете да получиш при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова те молим да проверяваш за условията за безплатна доставка, особенно по празничните дни, когато натоварването на куриерите е много голямо.

При неполучена пратка повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт.

Какви са възможностите за доставка?

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, може да се видят преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес и до офис на куриерска фирма

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, в момента на доставка?

Отговорът е, да. Може да заплатиш поръчката си в брой на куриера в деня на доставката. За целта, при създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

Молим те да имаш на предвид, че при предоставени неточни или сгрешени данни, за адрес на доставката, в следствие на което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

Последни публикации

кучето ми харесва друг човек
Защо кучето ми харесва друг човек, повече от мен?

Когато мислим за взаимоотношенията между хората и кучетата, ние знаем, че те са най-добрият ни приятел. Това е разумно като се имат предвид отношенията, които виждаме с нашите приятели и […]

Вижте повече
Как спят кучетата следкато са яли мокра храна за кучета
Как спят кучетата?

Независимо дали ни харесва или не, кучетата няма да спазват същия график за сън, какъвто имат стопаните им. Въпреки че това може да бъде супер дразнещо, ако вдигат шум, докато […]

Вижте повече
кучетата мразят някои човешки навици. наградете ги с храна
Неща които правим, а кучетата мразят.

Както при всички взаимоотношения, дори кучетата и хората често могат да имат недоразумения, но някои от тях остават незабелязани. За да избегнете тези проблеми с вашия верен приятел, ще трябва […]

Вижте повече