Доставка и плащане

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място и да получите информация за доставка и плащане.  

Каква е стойността на минималната и максималната поръчка, която мога да направя в сайта?

Необходимата минимална сума за да бъде направена поръчка с доставка от hranazakucheta.bg е 24 лв. без включени разходи за транспорт.

Максималната сума на поръчка в сайта е 3 000 лв. Всички продукти над тази сума ще бъдат разпределени в отделна поръчка.

Поръчките над 31 кг. ще се разпледелят на 2 и повече пакети в зависимост от теглото на стоките.

След колко време ще получа пратката си от hranazakucheta.bg?

Изпълняваме стандартно поръчките в рамките на 24 часа.

При всички други случаи, поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите,  както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Ще получиш поръчката си между 1 и 2 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка. След като  поръчката бъде изпратена, ще получиш уведомителен имейл, с който потвърждаваме деня на доставка.

Безплатна ли е доставката на продуктите в hranazakucheta.bg?

  • Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена от 5.90 лв.

Ние от Кучеландия, винаги се опитваме да ти предложим вариант за безплатна доставка, затова следи условията на промоциите. Точна информация за цената на доставката на твоята пратка може да получиш при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова те молим да проверяваш за условията за безплатна доставка, особенно по празничните дни, когато натоварването на куриерите е много голямо.

При неполучена пратка повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт.

Какви са възможностите за доставка?

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, може да се видят преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес и до офис на куриерска фирма.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, в момента на доставка?

Отговорът е, да. Може да заплатиш поръчката си в брой на куриера в деня на доставката. За целта, при създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

Молим те да имаш на предвид, че при предоставени неточни или сгрешени данни, за адрес на доставката, в следствие на което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

    Контактна форма